Съвет за щастлив живот: На всяка цена стой далеч от тези 6 типа мъже

0
313

Привличането и симпатиите са чувства, които невинаги подлежат на логично обяснение. Даже напротив, много често те противоречат на всичко логично, което смятаме, че правим. Обикновено привличането се основава най-вече на външния вид, което е първото нещо, което забелязваме в някого. Едва след това, след като отношенията са станали по-близки, можем да преценим дали характерът на човека ни допада или сме твърде противоположни. Но има 5 категории мъже, които никога не предвещават нещо добро и от които е добре да стоим настрана, ако искаме да сме безгрижни и щастливи с живота си. И така, ето кои са те.
1. Клюкарят
Този тип мъже се характеризират с това, че никога няма да пропуснат да се похвалят в най-големи детайли за отношенията ви. А това, както знаем, невинаги е особено приятно. Да, всеки споделя този тип неща, но не и във всеки детайл от случилото се. Тези мъже се познават по това, че постоянно са любопитни към чуждите работи.Изберете карта и вижте какъв тип мъж е най-подходящ за вас

2. Колекционерът
Ако чуете мъжа, на когото сте хвърлили око, да се хвали с бройката на дамите до себе си, това определено е сигнал, който не бива да пренебрегвате. Този тип мъже са колекционери на изживявания и много трудно изпитват по-задълбочени чувства и емоции към жените.
3. Нарцисът
Този тип мъже винаги изглеждат безупречно. Те са обаятелни и самоуверени, но внимавайте. Те смятат, че са най-умните, най-можещите и най-знаещите. Обикновено говорят с назидателен и пренебрежителен тон, защото са убедени, че няма какво ново да научат от вас, а точно обратното. Рядко се вслушват в чуждо мнение или съвет, което прави връзката с тях много трудна.
4. Натрапникът
Този тип мъже като че ли нямат чувство за благоприличие. Те са нахални, не приемат отказ и често са много досадни. Те не разбират защо можете да им откажете и смятат, че това е игра, която задължително трябва да спечелят. Обикновено се държат с жените до себе си собственически и не им дават почти никаква свобода.
5. Егоистът
На всички ни се е случвало да сме в компанията на човек, който не мисли за нищо друго, освен за собственото си благо. Но представете си какво е да сте във любовна връзка с такъв човек? Това значи, че вие непрестанно ще трябва да се съобразявате с желанията и нуждите му, само защото той не може да постави никой друг пред себе си.
Яна ВОЙНОВАСмятате, че дамите са изкусни манипулаторки? Вижте колко добри в това са мъжете (ЧАСТ 2)Всеки човек притежава различни характеристики и особености, които го формират като личност както в о…Oct 19 2018vsyakajena.com