Работите заедно с бившия? Ето няколко трика, които ще ви помогнат да избегнете неудобната ситуация

0
328

В някои фирми връзките между колеги не са препоръчителни, в други дори са строго забранени. Но е ясно, че понякога е трудно да устоиш на забавния мъж, който седи само през няколко бюра от теб за около 40 часа всяка седмица, пишат от missbloom.bg. 39% от хората признават, че поне веднъж в живота си са имали връзка с колега. Интересната част идва след като скъсате и отново трябва да се виждате всеки ден, а дори понякога да слушате за новите му подвизи. Ето защо имаме няколко съвета за това как да се справите с конфузната ситуация:
Избягвайте клюките
Въпреки че понякога колегите са едни от най-близките ни хора, трябва да се поучите от някои звезди, които приключват отношенията си и продължават да работят заедно като “добри приятели”. Дори раздялата ви да е била доста трагична и си умирате да разкажете на някоя колежка, обедната почивка в никакъв случай не е добър вариант.
Доверете се на близка приятелка
След като споделянето с колежки не е препоръчително, доверете се на друга приятелка, с която не работите заедно. Тя ще ви бъде нужната опора в първите дни/седмици/месеци след раздялата. Освен това фактът, че е на едно бързо съобщение разстояние, ще ви спира да правите ядни забележки, особено ако трябва да комуникирате доста с бившия си.За тези 5 зодии събирането с бившия е невъзможно. Вижте кои са непоколебимите знациЛъв
Лъвовете обичат да доминират във всеки аспект от живота си, включително и в романтичните връзки,…
Aug 26 2018vsyakajena.com

Фокусирайте се върху собствените си задължения
Помните ли как учителката в първи клас ви напомняше да гледате в собствената си тетрадка? Това важи с пълна сила и тук. Ако досега с бившия сте си помагали взаимно с работните задачи, то в момента е нужно да се научите да се справяте сама. Ако имате нужда от няколко окуражителни думи преди важна среща или презентация, опитайте да намерите заместник, който да свърши работа. Дори това да е майка ви по телефона.
Загърбете вината
Вие ли сте тази, която сложи край на връзката ви? Ако е така, то е трудно да не се чувствате зле, заради това, че ви се налага всеки ден да виждате тъжната физиономия на бившия си. Не се разсейвайте от работата си заради това, защото няма да го накарате да се чувства по-добре по този начин. Ако постоянно ви изпраща имейли и ви моли да поговорите в работно време му отговорете, че за вас раздялата също е трудна и затова се опитвате да сте заети с работа през повечето време.
Намерете отново пътя към приятелството
Почти сигурно е, че преди да се съберете сте били приятели. Струва си заради себе си и заради кариерата да се опитате да възстановите тези отношения. Приятелските поздрави и приказки са здравословни, само че не се престаравайте. Да отидете на обяд с него и още няколко колеги е добре, но да отидете само двамата за кафе? Не е добра идея, освен ако не сте подготвени да се занимавате с офисните клюки и емоциите, които ще възникнат от разходката.Приятелка с бившия? Тези 4 зодии поддържат приятелството, дори след изчезванеПериодът след раздяла за доста двойки е много объркващ и труден. Някои изобщо не искат да чуват един…Jul 17 2018vsyakajena.com