Психолозите излязоха със супер съвети: Ето как да оцелеем на работно място, което мразим!

Едва ли има някой, който да ходи на работа с огромно желание. Има, но са единици хората, които наистина работят това, което е било най-съкровената им детска мечта и нямат търпение да се появят на работното си място. Ако вие сте именно от онези, които далеч не се чувстват щастливи, когато трябва да ходят на работа, то тази статия е точно за вас. Вижте тези съвети, с които ще можете да ходите на работа с малко по-голямо желание отколкото до сега. Няколко полезни идеи, които ще ви помогнат да се чувствате по-добре на работното си мястоАко работите от 9 до 18 часа, каквото е най-често срещаното работно време, сигурно често се чувстват…Jul 28 2017vsyakajena.com

Можете да започнете от това – планирайте нещо след работа, което ви кара да се чувствате изключително щастливи. Трябва да е нещо, което ви доставя удоволствие и сте сигурни, че когато ви се случи, настроението ви ще стане много по-ведро. Дори и да не сте с приятели – направете нещо сама, което да успее да повдигне тонуса ви.
Мотивирайте себе си като си поставите малки, но напълно изпълними цели. Имайте смелостта да се предизвикате и направете така, че сами да провокирате ума и тялото си. Дори и да нещо, което на първо време ви се струва напълно налудничаво, дайте всичко от себе си, за да го постигнете, защото това със сигурност ще ви накара да се чувствате много по-удовлетворени.
Смятате, че колегите ви са адски нетърпими? Ето ви една задачка – опитайте се да намерите поне по едно хубаво нещо у тях и ще видите, че това е напълно възможно и тези хора не са чак толкова ужасни, колкото всъщност ви се струват.
Ако ви се струва, че работата ви няма край – засипани сте от мейли и задачи, научете се да подреждате нещата си така, че да ви е удобно на вас, защото в противен случай дори и да искате, няма да успеете да се справите качествено със задачите си.
А ако офисното пространство просто ви задушава и доизнервя, опитайте се да промените поне своето собствено пространство, на което пребивавате целия си ден – вашето бюро. Определено, ако нещата върху него са подредени по ваш вкус, това ще донесе поне малко уют на работното ви място.
Александра БОЖИДАРОВАФинландия с нововъведение, което кара всички работници да ходят на работа с усмивкаФинландия е една от държавите, в които често се въвеждат нови неща, с цел по-ползотворно съществуван…Oct 24 2018vsyakajena.com