Правите ли тези 5 неща? Ако да, то определено не сте готови да се впускате във връзка

0
341

С цялото си сърце искате да имате връзка. Омръзнало ви е да сте необвързани и копнеете да подарите любовта си на човек, който да ви отвърне със същото. Или пък сте имали неуспешни връзки в миналото, за чийто провал все още нямате отговорите, споделят от az-jenata.bg. Има някои неща, които вероятно правите и които подсказват, че не сте готови за истинска връзка. Те ще ви помогнат да осъзнаете къде грешите.
1. Не сте опознали себе си сексуално и емоционално.
Сексуалността е неразривна част от психиката и емоционалността. Ето защо, ако все още не се познавате в тези дълбини, ще ви е трудно да подберете подходящ партньор за себе си. При не добро познаване на себе си хората са склонни да имат нереалистични очаквания за партньорите и връзките си, което пречи на щастието и откриването на точния човек.
2. Вярвате, че хората показват истинската си същност и говорят честно.
Ако сте наивни и прекалено доверчиви, очакванията ви също често биват сривани със земята. Дори да сте били лъгани или разочаровани в миналото, не си взимате поука и продължавате да приемате казаното за чиста монета. Вероятно все още не сте си научили урока и не сте готови за връзка.Никога не казвайте тези 5 фрази, ако искате да запазите връзката си здрава и щастливаНикоя връзка не е лесна. Може да има караници, да се появят спорове и в пиков момент всички ние поня…Sep 1 2018vsyakajena.com

3. Избягвате интимността, прибързвайки със секса.
Началото на една връзка винаги е от значение. Ако тя се крепи само на сексуалното привличане, в повечето случаи краят ѝ е предизвестен. След утихване на страстите партньорите откриват, че не ги свързват по-дълбоки емоционални връзки, което предполага и разделянето на пътищата им. Ако правите грешката да наблягате на секса в своите интимни отношения, то не се учудвайте, че все още не сте открили любовта и нямате дълготрайна пълноценна връзка.
4. Не сте се отделили от родителите си.
Физическото отделяне от родителите и самостоятелното справяне с живота влияят пряко на способността на човек да изгради интимна връзка. Няма как да сте готови за това, ако живеете като детето на мама и татко.
5. Не се поставяте в нови ситуации.
Популярно е схващането, че човек трябва да предизвиква себе си, да прави нови неща, да се среща с хора и да сменя обстановката, за да открие любовта в цялата тази динамика. Когато се поставяте пред нови предизвикателства, това изважда на показ качества, за които не сте подозирали и които привличат вниманието и одобрението на хората около вас. По този начин ще е по-лесно да откриете любовта.Чудите се дали връзката ви ще е трайна? Ето кои 6 типа взаимоотношения издържат най-многоОткъде знаеш, че връзката ти ще продължи? Откъде знаете, че сегашния е “единственият”? Не би ли било…Aug 26 2018vsyakajena.com