Полезно: Пазарът на връзките и как да се включим в него

0
113
двойки

Пазарът на връзките може да бъде приет за всяко едно пространство, всяка една държава и всеки един град, където можеш да срещнеш любовта на живота си. Да я видиш, да се влюбиш и да се „изберете“, за да продължите живота си заедно. В съвременния свят обаче самият пазар често се променя и „хващането“ на гадже става труден и сложен процес. Какви са правилата обаче?

Може да се каже, че изборът на партньор е толкова трудно нещо, колкото например да завършиш физика, предават от iwoman.bg. Проблемът се крие не толкова в селекцията – или в това кой да избереш, а по-скоро в това – какво ще получиш накрая. Основната част при избора на партньор е преди всичко външните белези, а след това и вътрешните. Когато обаче конкуренцията е много голяма, трябва да се правят известни компромиси. Пазарът на връзките е изключително задължаващ, защото конкуренцията е изключително голяма.

Когато след приключване на дълга връзка, или след дълъг период на самота, най-после се решим да излезем от зоната на депресия и да започнем на чисто, откриваме, че нещата са се променили много от времето, когато сме започвали предишната си връзка. Времето за опознаване е намалявало изключително, партньорите правят поредица от тестове, преди да пристъпят към самата връзка, а последвалите резултати и успешният й край не са гарантирани.10 неща, които Алфа жената не позволява във връзката сиАлфа жените са изключително интересни същества. Те са твърди на повърхността, но чувствителни отвътр…Mar 20 2019vsyakajena.com

И докато преди години всяка връзка започваше с покана за кафе и опознаване, в сегашното общество самият пазар на връзките изисква първо да се премине през различни етапи, включващи както самото опознаване, така и малка доза разпит. Чатът, като задължителен елемент на опознаването, се превръща в блиц-въпроси и отговори – от това какво харесваш и какво не, до това дали сме изневерявали и какво мислим за войната по пътищата.

Всевъзможни теми, целящи както да се опознае отсрещната страна, така и да се добие представа дали си струва въобще да се започва нещо. Така че влизането в пазара на връзките изисква да се оставим да бъдем разпитани – и дори „селектирани“. След това, след много кратко и обикновено нетрайно взаимно ухажване, започва същинската връзка. Без интро, без време за размисъл. Ако не искаме да бъдем сами, приемаме това, което е „пазарът“.

Ако подбираме – рискуваме да бъдем сами. Сред другите неща, свързани със съвременния свят на връзките, са това, че лесно можем да бъдем изоставени – ако се появи нещо по-добро; това, че никой не ти гарантира сериозна връзка след секс и това, че рано или късно всеки може да си тръгне. Без да ти дава обяснение, без да ти иска такова. Може да се заключи, че връзките в днешно време приличат на договорка – избираш някой и го тестваш в период на гаранция, ако нищо не стане си тръгваш. Ако стане – пак не даваш обещание.
Автор: Костадин КостовТрябва да разчистим тези неща, когато започваме нова връзкаКогато хората започват нова връзка, те променят поне нещо у себе си, смятат изследователи. Ново проч…Mar 12 2019vsyakajena.com

loading...