Полезен съвет за щастлив живот: Бягай далече от мъж, който има тези 10 навика

0
324

Когато се влюбим в някого, всякаква логика отпада. Ние не сме способни да видим лошите му черти и недостатъците му, а се съсредоточаваме основно върху позитивите. Това е съвсем нормално поведение, но в един момент, когато първоначалното очарование отмине, всеки от нас се сблъсква с реалността. Полека-лека всеки от партньорите се отпуска и показва характера си, наред с всички несъвършенства в него. Разбира се, това е съвсем нормално развитие на връзката, но понякога в този етап на опознаване на исинската същност на човека откриваме, че партньорът ни има някои притеснителни навици. И много жени често пренебрегват тези знаци, защото смятат, че те са случайни или не са нещо кой знае какво. А в действителност ако забележим някой от тези 10 навика, определено трябва да приключим взаимоотношенията си с този мъж. Ето и кои са те:
1. Не харесва животни
Тук трябва да се прави разлика между харесване и страх или алергия. Хората, които имат страх и алергия от животни не могат да ги контролират. Ако обаче мъжът до вас просто не ги харесва или проявява агресия към животни, то това е първият притеснителен сигнал, че нещо не е наред.
2. Не спазва обещанията си
Това е сигнал, че вие никога не бихте могли да разчитате на този човек. А ако не можете да разчитате на половинката си, защо сте с този човек?Всяка жена се чувства привлечена от тези 10 типа мъже, дори и да не си го признава (Част 2)Светът е пълен с различни хора, което е и очарованието му, защото именно разнообразието е това, коет…Jan 13 2019vsyakajena.com

3. Постоянно намира извинения
Ако един мъж твърде често използва извинения, за да не ви вижда или да не прекарвате време заедно, може би той просто не изпитва толкова силни чувства към вас.
4. Постоянни спорове
Да, нормално е в една връзка да има спорове, дори и караници. Но понякога, а не през цялото време. Ако постоянно сте на различно мнение или се карате, това определено е знак, че просто с този човек не си подхождате като личности, колкото и да сте привлечени един към друг.
5. Последната дума
Ако партньорът ви никога не ви изслушва докрай или се стреми винаги той да взима решения, това е сигнал, че е твръде властен и неуважителен към вас и това може да бъде токсично не само за връзката, но и за вас самите.
6. Лъжи
За да бъде една връзка щастлива, доверието е задължително. Ако видите, че мъжът до вас често прибягва до лъжи, то това определено е знак, че е време да прекратите тази връзка и да намерите човек, който ще бъде откровен с вас.

7. Не уважава семейството си
Всеки човек трябва да уважава семейството си, освен ако няма наистина основателна причина да не го прави. Но ако човекът до вас просто проявява неуважение без то да е провокирано, то това определено е знак за вас, че същото може да се случи и във връзката ви.
8. Порок
Хората, които са пристрастени към нещо, било то наркотици, алкохол или хазарт, не са подходящи партньори, ако не взимат сериозни мерки, за да се лекуват. Тези зависимости могат да изглеждат безобидни, но всъщност те могат да съсипят живота както на пристрастения, така и на близките му.
9. Липса на зрялост
Да, понякога е забавно човек да се държи като дете или да се лигави. Ако обаче това е постоянното му поведение, не е добре, тъй като в крайна сметка вие се нуждаете от партньор, а не от някой, за когото постоянно да се грижите като за дете.
10. Обиди
В момента, в който партньорът ви се опита да ви обиди или още по-лошо да ви удари, това е категоричен знак, че трябва да се разделите и да прекратите всякакви взаимоотношения с него. Именно това е първата стъпка към домашното насилие и не бива да се пренебрегва.
Яна ВОЙНОВАЗа кого от тези мъже би се омъжила? Ето колко много неща разкрива отговорът за самите насВсяка от нас поне веднъж си е представяла, че се омъжва за известна личност, която всъщност се оказв…Jan 13 2019vsyakajena.com