Познавате ли половинката си наистина? Ако във връзката ви има тези 7 признака, значи не

0
349

За да бъде една връзка здрава и щастлива е много важно да познаваме партньора си. Колкото и да ни се иска, взаимоотношенията не само цветя и рози. Има и множество трудни моменти, било то лични или общи, които трябва да преминете заедно с партньора си. Затова и когато връзката се задълбочи, преди да премине на ново ниво трябва да сме наясно дали познаваме половинката си достатъчно добре. Според психолозите има 6 основни признака, по които можем да познаем дали знаем кой е човекът до нас или не сме съвсем сигурни в това.
1. Семейство и приятели
Запознанството с близките е нещо съкровено и всеки човек решава кога точно да запознае половинката си с тях. Проблемът идва тогава, когато вече излизате с някого от месеци, но той не ви запознава нито с приятелите си, нито със семейството си. Това значи, че той по някакъв начин не желае да ви въвлича в личния си живот и ви държи на дистанция.
2. Минало
Ясно е, че хората имат минало, което не ни включва. Също така за всеки от нас е ясно, че спомените ни са много ценни и ни носят най-различни емоции. Затова в една връзка би трябвало да е нормално да споделяме с партньора си какво сме преживели. Разбира се, това не значи да му кажем абсолютно всичко, но ако човекът до нас отказва да сподели каквото и да е за миналото си, то нещо определено не е както трябва.Важно за всяка жена: Ето в кой ден и час половинката ни може да ни изневери и кое поведение го издаваВсяка връзка ни носи множество емоции – и позитивни, но за съжаление, понякога и негативни. Страхът …Nov 20 2018vsyakajena.com

3. Поведение в криза
Ясно е, че понякога има ситуации, които могат да се определят като кризи. Те обикновено са непредвидени и изглеждат сякаш няма изход. Важно е да знаем как се държи и как реагира половинката ни в тези моменти, преди връзката да е твърде задълбочена, за да знаем в какво точно се въвличаме.
4. Работа и доходи
Друг въпрос, който трябва да бъде ясен в една връзка са финансите. Разбира се, това става ясно, когато отношенията малко или много се развиват. Да, обаче ако вече живеете заедно, а партньорът ви все още е прикрит и не споделя с какво се занимава, това е червена лампичка, която не бива да се пренебрегва.

5. Глобални теми
Освен да познаваме интересите и характера на партньора си, за да бъде вразката ни щастлива е много важно да сме наясно с глобалния мироглед на партньора си. Разбира се, това не значи, че трябва да сме на едно мнение по всички важни теми, но би трябвало да знаем какви са възгледите на човека до нас за теми като религия, деца, брак и подобни.
6. Партньорът не ни познава
Това е може би най-важният знак, че нещо във връзката не е както трябва и че може би не е нашето място. Когато сме тъжни или ядосани, нормалната реакция е партньорът ни да се постарае да ни успокои. Ако той обаче не проявява никакъв интерес, даже напротив – стреми се да не е около нас в тези ситуации, то той не ни познава и очевидно няма и желание да ни опознае.
Яна ВОЙНОВАСтраната, в която ще намериш перфектната половинка, според зодията сиТърсиш любовта? Може да я откриеш на следващата дестинация, която ще посетиш. Но как да я избереш? С…Oct 7 2018vsyakajena.com