Ние ги смятаме за сладки, а всъщност мъжете ненавиждат тези женски навици

0
315

Въпроси за бившата, много въпроси по принцип, настроенията на предменструалния синдром, липса на желание за секс, защото ви боли главата, клюкарстване…Това са само част от навиците на всяка жена, съобщават от az-jenata.bg. Въпреки за дамите те да са напълно естествени, оказва се, за мъжете са изключително дразнещи. Кои други женски навици не понасят господата, вижте в следващите редове.
Когато не взиматe решения
Мъжете обичат да глезят половинките си, особено когато са влюбени в началото на връзката им. Романтични вечери, кино, пътувания, малки изненади, да поема инициативата при избор на ресторант и т.н. Но идва моментът, в който започва да им прави впечатление, когато жената до тях не може да вземе решение. Господата искат да чуят вашето мнение. Затова следващият път, когато ви попитат „Къде искаш да вечеряме, почиваме…“, „Какъв филм ти се гледа?“, не отговаряйте с „Не знам, ти реши!“.
Постоянното суетене и питане за външния вид
За мъжете или поне за повечето, е важно партньорката им да се грижи за външността си. Но, дамите лесно прекрачват една граница. Постоянното натякване, че са на диета, внимаването с домакинската работа, да не счупят маникюра, непрестанното задаване на въпроса „Дебела ли съм?“, мрънкането, че не са имали време да се гримират достатъчно добре и т.н. Всичко това започва натоварва господата.17 навика на щастливите жени: Ето как да разберем дали имаме всичко, от което се нуждаемДа бъдеш независима жена и щастлива от този факт, е може би най-добрата фаза на живот, в която можеш…Jul 16 2018vsyakajena.com

Сравняването с бившия
Колко често сте сравнявали бивши с настоящи партньори? Правите ли го гласно пред новата си половинка? Е, това е още един женски навик, който би подразнил всеки мъж. Ако той не прави нещо както трябва, има начин да му го кажете. Сравняването с бившия ви, е пренасяне на миналото в настоящата ви връзка, което само ѝ вреди.
“Ти си виновен!“
Споровете са нещо естествено в любовта и те могат да има здравословен ефект върху нея. Но, когато карате постоянно мъжа до себе си да се чувства виновен, не се извинявате, когато знаете, че вие сте сгрешили, този ваш навик не само дразни, но може да бъде причина за прекратяване на връзката. Никой не иска да се чувства потиснат, нали?
Всеки ден е годишнина за нещо
Любовните връзки са нещо специално за дамите, които обикновено са по-романтичната половинка. Празниците, годишнината от връзката, са специални моменти за двама души, които се обичат и те винаги намират начин да ги отбележат. Но някои дами си измислят какви ли не годишнини – първата среща, първата целувка, първият секс… За мъжете това са лиготии и определено не се чувстват длъжни да ги помнят.11 важни правила за жените над 25 години, с които ще съхраните красотата по-дългоЕто тайните, с които ще изглеждате страхотно дълги години наред!
Искаме да помогнем на всички жени д…
Jul 11 2018vsyakajena.com