Всяка от нас има моменти, в които е сама. Това са моментите, когато сме абсолютно спокойни и отпуснати, защото около нас няма никой, пред когото да пазим поведение или пък с когото да общуваме, а такива моменти на усамотение са важни, за да можем да си починем качествено. И както знаем, всички имаме някои навици или ритуали, които изпълняваме само когато сме сами и далеч от чужди очи. Трябва да си признаем, защото няма от какво да ни е срам, даже напротив. Ние също сме човешки същества и си имаме своите странности и особености. Именно затова днес ще си поговорим за някои неща, които всяка от нас прави, дори и никога да не признае пред другите. Идеята за това се ражда през 2015 година, когато художничката Сали Никсън решава да пресъздаде женското ежедневие в поредица от картини. Скоро платната й придобиват известност, защото много жени се припознават в тях и в интернет се появяват редица снимки на жени, които разкриват какво правят, когато са сами.Ето кои са 10-те неща, които трябва да направим, за да превърнем живота си в песен съвсем сами! Ще се изненадате, колко е простоМного често си мислим, че щастието ни не зависи изобщо от нас. Чудим се защо все на нас се случва то…Nov 7 2018vsyakajena.com

И така, първото от тези неща е търкането на гримирани очи. Да, дори и да не си го признаваме, на всяка от нас се е случвало след дълъг ден или бурна нощ да не си изтрием грима по правилата. И на сутринта да се събудим и да разтъркаме очите си, а спиралата да се разнесе навсякъде по лицето ни.
Второто нещо е носенето на един и същи сутиен повече време. И тук отново трябва даа бъдем честни. Няма жена, която да не е носила един сутиен повече от няколко поредни дни, без да го изпере.
Третото от тези неща е скубането на косъмчетата. Епилацията е задължителна за всяка от нас, но също така винаги намираме някой останал косъм, който ни побърква на фона на иначе гладката ни кожа. И когато сме сами сме способни да се сгънем в невероятни пози, само и само да премахнем упорития косъм, нали?
Четвъртото нещо е премахването на косъмчетата от пръстите на краката или ръцете. Да, жените също имат косъмчета там, които яростно премахват, само и само никой друг да не разбере, че съществуват.
Петото нещо е да люпим кожички или сухи мазолчета. Всички знаем колко е досадно, когато получим мазолче и то не се маха, макар че го мажем с всички възможни кремове. И тогава търпението ни се изчерпва и просто го обелваме с ръце.

Шестото нещо е да помиришем мишниците си. Това е задължително, за да разберем каква миризма точно излъчваме и дали се налага спешно да се изкъпем или можем да изчакаме до вечерта.
Седмото нещо е стискането на пъпчици. Макар съветите на дерматолозите са да не ги пипаме, никоя от нас няма търпението на изчака пъпката да забере и да завехне сама, нали?
Осмото нещо е оригването. Жените също го правят, колкото и това да учудва някои представители на мъжката половина от населението. Особено след по-обилно хапване, това е задължителен ритуал.
Деветото нещо е премахването на лака от ноктите с ръце. Въпреки че имаме лакочистител, когато някой от ноктите ни започне да се люпи, ние инстинктивно започваме да люпим и останалите.
Последното нещо в тази класация е писането на романтични или секси съобщения на гаджето. Това е нормално нещо, но ние го правим докато се занимаваме с най-различни неща – готвене, чистене, дори и когато сме в тоалетната.
Така е, момичета, нали? Споделете с приятелките си, ако и вие тайничко правите тези неща!
Яна ВОЙНОВАЕто кои са нещата, които забавят метаболизма ни. Трябва да спрем да ги правим, ако искаме да имаме хубава фигураАко често спортувате, храните се редовно и сте ограничили доста от нещата, които смятате за вредни, …Nov 7 2018vsyakajena.com

Коментари
loading...