Вижте невероятната история на Карина и Кери – забременяли от един и същи мъж едновременно

0
1727
Карина и Кери

Днес ще ви представим една невероятна история. Става въпрос за две дами – Карина и Кери, които решили да забременеят, за да могат да отгледат деца заедно. Любопитното в ситуацията е, че двете успяват да забременеят почти едновременно. Ето и подробностите около историята.

Две жени, които живеят заедно в американския град Лос Анджелис, забременяха от един и същи мъж и родиха децата си с разлика от три дни, съобщава Metro, предават от jenata.blitz.bg. Като деца Карина Ринкън и партньорката й Кели Мейса учели в едно и също училище във Венецуела. След дипломирането си пристигнали в САЩ, живеели на различни места, а през 2013 г. се срещат в Маями, където работят като биомедицински инженери.

По това време и двете се срещали с мъже, но скоро разбрали, че имат чувства една към друга. „Винаги, когато слушах как Кели говори за гаджета си, чувствах нещо като ревност и започнах да осъзнавам, че е така, защото имам романтични чувства към нея“, разказва Карина. Жените дълго време криели връзката си от семействата си, но през 2017 г. събрали сили, признали им всичко и се оженили.

След това решили, че трябва да имат бебе. Тъй като не разполагали с достатъчно средства, за да си позволят услугите на репродуктивен център, решили да използват комплекти за домашно оплождане и започнали да издирват донор на сперма в Интернет. Двете си направили профил, в който обяснили какво искат и скоро имали пълна пощенска кутия с оферти.

„В рамките на три месеца филтрирахме отговорите до около 15. След това се „запознахме“ с тях, като им изпратихме въпросници за фамилната им история и генетична обремененост, както и каква е мотивацията им да искат да помогнат. Накрая останаха само двама донори“, разказва Карина. Двете жени се срещнали с тях, а през октомври 2018 г. направили и окончателния си избор. Тъй като били наясно, че шансовете да забременеят по този начин в домашни условия не са големи и затова решили да опитат късмета си заедно.

Първа на процедурата се подложила Карина, а ден по-късно – и Кели. Изненадата им била огромна, когато след известно време разбрали, че и двете са бременни. Най-голямото им опасение било, че ще започнат да раждат едновременно и няма да могат да се имат възможността да се подкрепят в този толкова важен момент. В крайна сметка, лошият сценарий не се сбъднал и двете родили децата си с разлика от три дни – момченце Лео и момиченце Софи. Щастливите мами ги наричат „почти близнаци“.

„Казваха ни, че ще се убием взаимно: две бременни жени в една и съща къща си е истинска хормонална буря. Но всъщност беше много хубаво да преживея всичко това с любовта на живота си, която напълно разбираше как се чувствам“, признава Карина. Споделяйки своята изключителна любовна история, Карина и Кели искат да дадат надежда на други двойки, за които традиционното зачеване не е вариант, и да повишат осведомеността им за останалите пътища към родителството. „Моят съвет е да бъдете търпеливи. Все още не мога да повярвам в начина, по който всичко това ни се случи, но не се отказвайте от надежда“, казва Карина.

Вижте още:Невероятната история на една изпаднала в кома бременна жена- само след две седмици се случило нещо, което ще ви остави без думиМного е писано и говорено за силата на майчината любов, но тази история ще ви удиви със сигурност.
E…
Jun 5 2018vsyakajena.com
Случаите на тези бременни са като от филмДнес ще ви разкажем няколко случая на бременни, които са като от филм. Истина е, че изкуството често…Jul 3 2020vsyakajena.com