Навлизаме в годината на Земния глиган. Ето какво трябва да направим, за да привлечем любовта (Част 1)

0
364

Новата година е само след няколко дни и е съвсем нормално, че всеки от нас започва полека-лека да си прави най-различни планове за това какво точно иска да направи през предстоящия период. Част от това, което ни вълнува най-много е какво точно ни очаква в личен план. Да, факт е, че това, което ни се случва зависи до голяма степен от поведението ни в определени ситуации, но понякога Съдбата се намесва тогава, когато най-малко го очакваме. Днес ще ви представим няколко интересни метода, по които можем да привлечем любовта именно през предстоящата година на Земния глиган.
1. Две топки на елхата
Първият ритуал за привличане на любов се изразява в следното. Трябва да вземем две едноцветни топки за елхата и един не много дебел черен маркер. На топките трябва да нарисуваме някакви елементи от връзката, която искаме: целувки, сърца, подаръци… Също така можем да напишем и послание от типа: „С мъжа на живота си съм“ или „Щастлива съм с любимия мъж“. След това само трябва да ги закачим на елхата и да си пожелаем любов през новата година на Земния глиган.Сложете някое от тези 7 цветя у дома си, ако искате в него да цари любов, хармония и щастиеЗа повечето хора стайните растения са обикновен декор на дома. Но едно помещение в дома с красиво цв…Sep 10 2018vsyakajena.com

2. Теменуга
Подарете си теменуга за празниците. Това растение се свързва с любовта и семейното щастие. Счита се, че ако го държим в спалнята, то ще привлече любовта в дома ни, благодарение на силната си позитивна енергия.
3. Червено бельо
Според едно от поверията, ако в новогодишната нощ се облечем с ново, червено бельо, то шансът да намерим нова любов в живота си е много голям. Това се дължи на факта, че червеният цвят се свързва със страстта и романтиката, а те са ключови за щастливата връзка.
4. Минало
Едно от условията за това да продължим напред с живота си и да дадем шанс на себе си да бъдем щастливи е да оставим миналото намира. Това значи да прекратим контактите си с бившите ни приятели, за да можем да се съсредоточим върху настоящето и бъдещето, което може да ни предложи нещо много по-добро.
5. Мандарини
Друг ритуал, който можем да приложим, за да привлечем любовта в живота си е да купим 2 килограма мандарини и да направим от тях сърце под елхата. В него слагаме две чаши на столче и в полунощ на Нова година ги пълним с шампанско. Трябва да ги изпием, като ми мислим за бъдещата ни връзка с мъжа на мечтите си.
Следва продължение!
Яна ВОЙНОВАМатематици направиха нещо невиждано и откриха точната формула за трайна любовИма ли формула за трайна любов? Лесно е да се изчисли кога ще се получи перфектната връзка. Правилно…Sep 17 2018vsyakajena.com