Навлизаме в годината на Земния глиган. Ето какво трябва да направим, за да привлечем любовта (Част 2)

0
329

Новата година е само след няколко дни и е съвсем нормално, че всеки от нас започва полека-лека да си прави най-различни планове за това какво точно иска да направи през предстоящия период. Част от това, което ни вълнува най-много е какво точно ни очаква в личен план. Да, факт е, че това, което ни се случва зависи до голяма степен от поведението ни в определени ситуации, но понякога Съдбата се намесва тогава, когато най-малко го очакваме. Днес ще ви представим няколко интересни метода, по които можем да привлечем любовта именно през предстоящата година на Земния глиган. Ето и кои са останалите от тях:
6. Жълъди
За този ритуал са ни необходими 7 жълъда. Вечерта на Нова година взимаме една червена торбичка и ги слагаме в нея. След това трябва да визуализираме перфектната връзка и партньор, както и емоциите, които ни обземат в такава ситуация. След това оставяме торбичката в чантата си за следващите няколко месеца.
7. Грозде
Този ритуал е взаимстван от испанските традиции. Той гласи, че в Новогодишната нощ трябва на всеки звън на часовника в полунощ да изяждаме по едно зрънце грозде и да си пожелаваме нещо. В случая, в който искаме да си пожелаем любов, трябва просто да си мислим за това наше желание през всичките 12 пъти, когато бие часовника.Навлизаме в годината на Земния глиган. Ето какво трябва да направим, за да привлечем любовта (Част 1)Новата година е само след няколко дни и е съвсем нормално, че всеки от нас започва полека-лека да си…Dec 24 2018vsyakajena.com

8. Пръснати желания
Този ритуал се състои в това, че сутринта на 31-ви декември трябва да седнем и на един лист да запишем всичките си желания, по отношение на бъдещата ни връзка. Добре е да опишем качествата, които търсим в партньора си, външността му и всичко, което очакваме от връзката. Колкото по-конкретен образ получим в съзнанието си, толкова по-добре. След това взимаме един перфоратор за хартия и правим листа на конфети. Ако нямаме перфоратор, можем просто да нарежем листа на малки парченца с помощта на ножица. След това през нощта на Нова година трябва да разпръснем парчетата през прозореца и да си пожелаем желанието ни да се сбъдне.
9. Ритуала на баба
Този ритуал е изпитан във времето и именно в това се крие неговата сила. Според поверието, действието му е много бързо и ако го направим, ще срещнем любовта само в рамките на един месец. Това, което трябва да направим е в Новогодишната нощ да сме облечени в изцяло нови дрехи и с пусната коса. Трябва да седнем на масата и да вземем три свещи в различни цветове. Свързваме ги с червен конец, като оставим краищата на конеца свободни, без да ги подрязваме. Слагаме на масата огледало, върху което поставяме стъклена чаша с вода, в която слагаме трите свещи. Запалваме ги и изричаме следното заклинание: „Огън! Насочи към мен любовта на мъжа, който ми е предречен, накарай го да ме обича с любов, гореща като пламък, чиста като вода и дълбока като огледало! Така да бъде!“. След това връзваме червения конец на лявата си китка и оставяме свещите да изгорят докрай.
Яна ВОЙНОВАВсяка жена има несгоди в любовта. Ето кои са 7-те вида мъже, които срещаме, преди да намерим ЕдинственияВ живота ни често се случват неща, които не сме предвидили или които не сме очаквали. Когато става в…Dec 20 2018vsyakajena.com