Мъжът до вас казва тези 7 фрази? Това означава, че направо си е загубил ума от любов

0
463

Поведението на мъжете понякога е енигма за нас, жените. Както и обратното, разбира се. Факт е, че понякога във взаимоотношенията между мъж и жена възниква напрежение, което е породено единствено от липсата на разбирателство между половете. Затова и е добре да можем да разбираме мъжете, дори когато ни се струва, че това е невъзможно. Що се отнася до изразяване на емоциите им, те подхождат по различен начин от нас, жените. Понякога не залагат на стандартното „Обичам те“ или директния подход, а на по-завоалирани фрази. Затова и днес ще си поговорим точно за това. Ако мъжът ви ви казва тези неща, то той определено си е изгубил ума по вас.
1. Чувствам се добре с теб
Това изречение от гледна точка на мъжете е повече от всеки един комплимент, който могат да поднесат. С тези думи те обобщават всичко, което преживяват с вас и показват, че съжителството и времето, прекарано заедно, за тях е качествено и ги кара да се чувстват щастливи.До всички мъже: Тези 26 фрази карат всяка жена да се влюби още повечеВсички жени обичат да получават съобщения от половинката си, а когато е нещо неочаквано и романтично…Sep 26 2018vsyakajena.com

2. Как мога да ти помогна?
Влюбеният мъж винаги се стреми по всякакви начини да улесни живота на половинката си. Когато той ви попита това, не отказвайте помощта му, защото това ще му покаже, че ви е нужен и той ще се почувства много добре от този факт.
3. Прости ми
Мъжете, особено по-гордите, много трудно признават грешките си открито и директно. Когато поискат прошка, те наистина го мислят. Освен това те молят за извинение само хората, на които наистина много държат и без които не искат да живеят.
4. Харесват ми твоите странности
Когато един човек ни опознае много добре, той неизбежно се запознава и с недостатъците и странностите ни. Понякога те се оказват непреодолими в очите на даден човек и следва края на взаимоотношенията. Така че, ако мъжът ви каже, че харесва странностите ви, това определено значи, че е луд по вас.

5. Облечи се топло
Типичен признак на загриженост, който много мъже използват. С това те се опитват да ви кажат няколко неща наведнъж. От една страна държат на здравето ви и не искат да го рискувате, от друга – изразяват обичта си, а от трета – показват, че гледат на вас не само като на сексуален субект, но и като на човек, когото много ценят.
6. Нямам тайни от теб
Хората, които са влюбени, обикновено нямат желание да скрият нищо от партньорите си. Така че, ако мъжът ви е откровен с вас и то без вие да инициирате процеса на споделяне, бъдете убедени, че ви обича.
7. Ти си много умна, гордея се с теб
Понякога тези фрази се казват поотделно, друг път заедно, но посланието е еднакво – той е влюбен до уши. Мъжете обичат да виждат, че жената до тях е интелигентна и им дава поводи за гордост, защото това ги убеждава, че изборът им е правилен.
Яна ВОЙНОВАНикога не казвайте тези 5 фрази, ако искате да запазите връзката си здрава и щастливаНикоя връзка не е лесна. Може да има караници, да се появят спорове и в пиков момент всички ние поня…Sep 1 2018vsyakajena.com