Мъжете си губят ума по дами с тези характеристики

0
159
дами

Въпросът за това какво точно харесват мъжете се върти в главите на всички дами. Разбира се, всеки мъж има своите предпочитания и жена, която не се харесва на един, за друг е перфектната. Същото важи и при жените, впрочем. Така или иначе обаче има някои характеристики, които се забелязват от всеки мъж и му правят приятно впечатление. Днес ще ви представим кои характеристики при всички дами се ценят високо от мъжете.

1. Устните
Устните са нещо, което мъжете обезателно забелязват в една жена. Тук обаче трябва да се отбележи, че това не значи непременно те да са големи. По-скоро един мъж забелязва дали са с червило, какво е то и как точно това се вписва в лицето на дамата.

2. Зрителен контакт
Мъжете обожават дами, които умеят да гледат право в очите. Освен това за тях е знак, че жената има интерес, което допълнително ги кара да се чувстват привлечени към нея. Леко подчертаните очи пък винаги правят добро впечатление на мъжете.Жените от тези 5 зодии веднага пленяват мъжетеПривличането е усещане, което често няма общо с логиката. Разбира се, красивите хора обикновено са п…Jun 19 2019vsyakajena.com

3. Широка усмивка
Усмивката озарява лицето на всеки, а когато една жена умее да се засмива искрено и с широка усмивка, това е изключително привлекателна гледка за всеки мъж. Не само усмивката разкрасява, но и показва, че дамата притежава чувство за хумор и приветлив характер.

4. Червено
Червеният цвят по принцип се свързва със страстта и чувствеността. Когато една жена залага на червените дрехи, това веднага привлича вниманието към нея. Червенокосите жени също винаги се забелязват от мъжете, а силното първо впечатление често е решаващо за следващите контакти.

5. Самочувствие
Самочувствието е много важно за един мъж, но тук трябва да се внимава, защото то лесно може да прерасне във високомерие. Здравословната доза самочувствие показва на мъжа, че дамата е уверена, знае кои са силните й страни и какво точно иска, а това за силния пол е особено привлекателно.
Яна ВОЙНОВАМъжете от няколко зодии са най-подходящи за бракМъжете от тези четири зодии имат най-добър шанс за щастлив брак:
Телец
Мъжът Телец се стреми към бра…
Jun 12 2019vsyakajena.com

loading...