Мощен ритуал с конец сбъдва желанията ни

0
168
мощен ритуал

Днес ще ви представим един мощен ритуал с конец, който сбъдва желанията ни. Разбира се, когато става въпрос за ритуали, едно от най-важните неща е да имаме вяра. Без нея, каквото и да направим, то няма да бъде успешно по простата причина, че енергият ни е негативна и няма да изпратим правилните послания. Ето и какво тоно трябва да правим.

Набавете си парче здраво бяло въже или конец, пишат от iwoman.bg. Вземете го в двете си ръце, като го държите за двата края. Дърпайте го с всички сили в различни посоки, като си представяте, че енергията на вашето желание влиза в него. След това омотайте въжето около свещ. Запалете свещта и я изчакайте да изгори до край. Съберете изгорелите остатъци и ги увийте в нещо – това е вашият талисман за изпълнение на желания.

Можете да постъпите и по друг начин – без да изгаряте въжето, а само да го носите постоянно със себе си, тъй като то вече е приело силата на желанието ви. От време на време общувайте с него, като го дърпате, както направихте това първия път – така неговата сила ще се възобновява всеки път, а вие ще придобиете още по-голяма устременост по пътя към постигането на желанията си. Когато мечтата ви се осъществи, срежете въжето по средата, за да освободите натрупаната в него енергия, предназначена за вече изпълненото желание.

Ритуалът е действие или поредица от действия, изпълнявани с установени правила за последователност, място, изпълнител(и) и др. Той е израз на дадена традиция, а самите действия са неспонтанни и имат най-вече символично значение. Науката, която изучава ритуалите е етнология. Ритуалите, свързани с религията, се наричат обреди. За свързаните с радостни събития ритуали се използват термините церемония, честване или тържество, а главното действащо лице на такива събития се назовава церемониалмайстор. Ритуалите често са изпълнявани в определено помещение – ритуална/обредна зала/дом, главно при сватби и погребения.

Думата „ритуал“ е заимствана от думата със същото значение ritual в английския език, където се среща за пръв път през 1570 г., а през 17 век се използва, за да означава „предписания ред за извършване на религиозни служби“ или по-точно книгата с тези предписания. Коренът на „ритуал“ е в санскритското Рта, означаващо „това, което е правилно свързано, ред, правило“, през ритус (на латински: ritus) – древноримски термин за комбинация от церемония и ритуали. Думи със сродно значение: церемония, тържество, честване, обред.

Вижте още:4 ритуала, които всички щастливи хора изпълняват„Цвете за щастие“ – ритуалът, който сбъдва желания за дниВсеки един от нас има някакви желания. На практика, всяко наше действие е подбудено именно от някакв…Mar 4 2019vsyakajena.com

loading...