фея

Личностните тестове са много интересни за нас, защото често смятаме, че няма какво ново да научим за себе си, но въпреки това любопитството ни ни кара да ги отворим и да ги направим. И тогава с изненада откриваме, че има някои нови неща, които разбираме за себе си и които просто не сме осъзнали до този момент. Друго привлекателно в тези тестове е фактът, че се правят много бързо и се основават предимно на някакъв първосигнален избор. Причината именно той да е ключов е, че така ние оставяме подсъзнанието ни да вземе връх. А подсъзнанието ни работи самостоятелно и ние рядко имаме пряк достъп до него. Личностните тестове са именно една такава връзка с подсъзнанието ни. Днес ви представяме поредния такъв тест. Това, което трябва да направим е да изберем една космическа фея, която ни е грабнала още от самото начало.

Ето и какви са отговорите:

1. Розова/Червена фея
Вие сте личност, която е сериозна и обичате да сте активни. За вас животът е низ от възможности и предизвикателства и не се страхувате да ги посрещнете. В общуването сте по-резервирани към непознатите, но за сметка на това сте много грижовни към близките си. Хората ви се доверяват и често се обръщат към вас за съвет, а вие на драго сърце им ги давате.
Много точен тест: В коя от тези стаи бихте искали да прекарате най-много време? (Снимка)Личностните тестове са много любопитни за всеки от нас, дори и да сме на мнение, че те не оказват вл…Jan 10 2019vsyakajena.com

2. Зелена фея
Вие сте личност, която обича природата, спокойствието и творческите дейности. Предпочитате да работите в усамотение и не обичате големите компании и твърде социалните обстановки. Държите на изпитаните методи и не обичате непредвидените ситуации. Понякога обаче това ви пречи да се възползвате от нови възможности, затова е добре поне от време на време да напускате зоната си на комфорт.

3. Пурпурна фея
Вие сте хора, които обичат анализирането на ситуациите, в които попадат. Вие рядко взимате решения, базирани на емоциите ви. Предпочитате да действате по-бавно, но обмислено, отколкото по-бързо, но рисковано. Обичате да общувате, но в същото време се нуждаете от време насаме, за да можете да презаредите силите си.

4. Синьо-зелена фея
Ако избрахте последната космическа фея, то вие сте човек, който обича да се забавлява и гледа на живота от веселата му страна. Вие сте експресивни и екстровертни личности, които обожават да прекарват времето си, опознавайки нови хора, култури и традиции. Любознателни сте, което често ви помага в работата ви.
Яна ВОЙНОВАС този лесен тест ще разберете на колко години е психиката ни само за една минутаМоже да се каже, че човекът представлява симбиоза от организма си и психиката си. И макар физическот…Dec 27 2018vsyakajena.com

Коментари