Любимото ти вино разкрива каква жена си

0
344
вино

Виното е една от алкохолните напитки, които изключително много допадат на дамите. Разбира се, мъжете също ценят хубаво вино, но е факт, че дамите много по-често прибягват до тази напитка. Причините за тази зависимост са няколко. От една страна това е лек алкохол, който позволява на дамите да си пийват спокойно и то без да се напият твърде много. От друга страна виното се води за по-изискано, когато го пие дама. Например ако една жена пие уиски, а друга – вино, тази, която е заложила на втория вариант изглежда за околните по-изискано. Има различни видове и сортове вино, от които всяка от нас може да си избере това, което й харесва най-много. Оказва се, че любимото ни вино може да разкрие интересни неща за характера ни. Ето и какви са резултатите.
1. Шампанско
Почитателите на шампанското са истински купонджии. Те са щедри, добродушни и лъчезарни хора, които бързо създават приятелства и са душата на компанията си.
2. Шардоне
Тези дами са изключително целеустремени и трудолюбиви. Те оценяват усилията на другите и държат на същото. Те са справедливи и социални личности, които често се явяват арбитри по различни човешки спорове в приятелския си кръг. Тези 8 необикновени приложения на виното ще ви оставят без думи! Задължително трябва да ги пробватеВсеки човек обича да изпие по една чаша вино от време на време. Хубавото на тази напитка е, че тя не…Dec 14 2018vsyakajena.com

3. Пино Ноар
Почитателите на Пино Ноар са уверени в себе си, знаят точно какво искат и как да го поискат. Те са много интелигентни и когато си поставят някаква цел, няма нещо, което може да ги спре в постигането й.
4. Совиньон блан
Дамите, които харесват Совиньон блан са перфекционистки. Те забелязват всеки детайл, но понякога това се превръща в дребнавост, която трябва да се научат да контролират. Не държат на големите компании, а на времето, прекарано с най-близките им приятели.
5. Каберне совиньон
Това са хора, които са реалисти и ясно съзнават, че когато има трудна ситуация, тя няма да се разреши сама. Те са с богато въображение, което им позволява да намират оригинални решения за всеки казус, с който се сблъскат.
6. Пино Гри
Подобно на Пино Ноар, тези хора са уверени в желанията и целите си и не се колебаят да изискат това, което искат. Те са остроумни и чаровни и това им помага изключително много в постигането на целите им.
7. Просеко
Почитателите на Просеко са хора, които обичат изисканите забавления. Те имат стандарти във всяко отношение в живота си и ги спазват, независимо от ситуацията. По отношение на хората около себе си, те обичат да общуват и предразполагат хората към разговор.
8. Розе
Розето е уникална напитка, също като хората, които я харесват. Те обичат да се отличават и са по-екстравагантни от другите. Обожават вниманието и нямат против да бъдат считани за странни. В същото време са много романтични и раними души, които изразяват емоциите си постоянно.
Яна ВОЙНОВАКакво вино трябва да пият отделните зодии?Чували сме за диета според кръвната група, но ето, че попаднахме и на вино според зодията. Определен…Dec 1 2018vsyakajena.com