Любимото ни кафе разкрива що за човек сме

0
392
кафе

Всеки човек обича някакъв вид кафе. За някои хора, чистото черно кафе не е особено приятно на вкус, защото е горчиво и силно. В днешно време както у дома, така и в различните заведения има богат избор от начини, по които можем да си приготвим кофеинова напитка – по-силна или по-слаба, според вкуса ни. Оказва се, че има връзка между характера ни и напитките, които предпочитаме. Разбира се, това е логично, защото в крайна сметка всеки избор, който правим се основава на някакви лични характеристики, включително и по отношение на храната и напитките. Днес ви представяме едно изследване на клиничния психолог д-р Рамани Дурвасула, което е проведено сред 1000 човека. Според резултатите, различните предпочитания, се оформят в няколко типа учени. И така, ето какви са резултатите от това интересно изследване.
1. Черно кафе
Черното кафе е класическият вариант на тази напитка. Хората, които го предпочитат, са искрени и праволинейни. Те са открити и не търпят недомлъвките и интригите. Понякога обаче откровеността им се възприема за рязкост, което може да провокира конфликти.Любимото ти вино разкрива каква жена сиВиното е една от алкохолните напитки, които изключително много допадат на дамите. Разбира се, мъжете…Feb 18 2019vsyakajena.com

2. Лате
Хората, които обичат най-много лате, са много дипломатични личности. Те са учтиви и любезни във всякакви ситуации и умеят много добре да сдържат емоциите и нервите си. Те са също така готови да помогнат на всеки, който изглежда в нужда.
3. Нес
Вие сте спокойна личност, която рядко се впечатлява от злободневни, битови проблеми. Умеете да всявате спокойствие дори и в най-напрегнатите ситуации и разсъждавате логически и последователно. Проблемът е, че понякога подценявате проблемите, с които се сблъсквате.
4. Айс кафе
Вие сте хора на общуването. Обичате големите и разнообразни компании от хора, защото сте отворени към света и обичате да черпите опит и знания от останалите. Не се страхувате да поемате рискове, защото знаете, че резултатът би си заслужавал.
5. Фрапе
Вие сте хора, които умеят да балансират както в социалните си контакти, така и в професионалните. Правите ясна разлика между работа и удоволствие, но понякога твърде много се влияете от настроението си, което ви пречи да се съсредоточите.
Яна ВОЙНОВАСтрастни или игриви: Изборът на червило разкрива какви сте в любовтаКой е любимият ви цвят червило, а може би не е само един? Независимо от това дали харесвате бордо ил…Aug 7 2018vsyakajena.com