Кофти мъжете, от които трябва да стоите далече. С тях щастието няма да бъде приоритет

0
322

Тези 4 типа мъже никога не се оказват печеливш залог. Истина е, че никой не е идеален и че във всяка връзка ще се намерят неща, които трябва да преглътнем, за да запазим хармонията. Но има и такива кофти мъже, с които връзката просто предварително е обречена на катастрофален финал, предават от missbloom.bg. Кои са те?
Мъжете, които казват “Обичам те” твърде бързо
Ако попаднете на такъв мъж, сигурно ще се почувствате поласкана. Още в първите дни той казва “Обичам те” и е готов да ви обещае света. Но емоциите му са повърхностни, а отношението му към любовта – детинско. Такъв тип много, много трудно ще изгради пълноценно партньорство.
Мъжете, които са болезнено ревниви
И този господин може да поласкае суетата ви. Винаги звъни, винаги иска да знае къде сте и с кого и е готов да размаже физиономията на всеки натрапник… Уви, това не е голяма любов към вас. Това е голяма любов към себе си. Той е егоманиак, който не търпи даже мисълта за конкуренция. Ще предпочете да ви смачка и да ви направи зависима и без самочувствие, само и само да ви надене юздите и да има пълен контрол над живота ви.Въпросът, който всички ние си задаваме: Как се справят мъжете с властните жени?Не се справят. Най-после ми се случи да живея с момиче. И то не с обикновено момиче, а с личното ми …Oct 1 2018vsyakajena.com

Мъжете, които са вечно без пари
И винаги готови да обвинят някой друг за това. Държавата, политиците, гадните шефове – целият свят може да понесе отговорността за положението им, но не и те самите. Ще го кажем веднъж и ясно – един възрастен мъж трябва да може да се оправя с парите и да се грижи за себе си. Независимо колко има, трябва да знае как да върже месеца. Ако постоянно врънка някого за някой лев назаем, животът ви заедно ще бъде ад.
Господин “Светът се върти около мен”
“Аз това, аз онова…” Познавате такива мъже, нали? Те говорят през цялото време, а а ако изобщо благоволят да изслушат и една ваша реплика, ще е само за да я използват като бумеранг и да обърнат разговора обратно към себе си. С мъжа егоцентрик е невъзможно да живееш добре. Не е възможно и да установиш истински човешки контакт, защото тези хора изобщо са неспособни на емпатия.
Случва ли ви се постоянно да попадате на подобни кофти мъже?
Ако имате в миналото си не един такъв случай, а цяла “колекция”, значи се нуждаете да се вгледате по-дълбоко в себе си. Вероятно страдате от ниска самооценка или се измъчвате от подсъзнателни страхове – че ще останете сама, че никой няма да ви поиска за семейство, че животът е твърде тежък и никога няма да се оправите сама… Изправете се срещу тези страхове и ги победете! Така животът ще ви изпрати мъж, който истински ви заслужава и с когото ще положите основите на една равностойна и щастлива връзка.Ето кои са 5-те типа мъже, които не са никак добър избор за половинка в животаВсеки човек има недостатъци, затова трябва да приемеме човека до себе си с неговите, а не да се опит…Oct 1 2018vsyakajena.com