Кой е любимият ви цвят? Вижте какво говори това за вашата се*суалност

0
294

Всеки човек има някакво предпочитание, когато става дума за цветове. На едни хора по-приятни са им ярките цветове, докато други хора предпочитат по-меките и тъмни тонове например. Оказва се, че любимият ни цвят може да разкрие интересни неща за нашата сексуалност. Днес ще си поговорим точно за това. И така, първото, което трябва да направите е да си кажете честно кой е любимият ви цвят. А сега да преминем и към отговорите.
1. Червено
Това е цветът на страстта, похотта и романтиката. Хората, които го предпочитат са готови да направят всичко за любимия си човек. Те обичат да усещат силни емоции, включително и в секса. Един от начините да ги впечатлят е да заложат на романтичен жест, който не само ще ги впечатли, но и ще им покаже, че ги познавате.
2. Син
Синьото е символ на спокойствието и стабилността. Обикновено тези хора са традиционалисти в спалнята и рядко си позволяват да експериментират. Ако го направят, това ще е само за да угодят на партньора си, но само в случай, че много го обичат. Те са сериозни в намеренията си към партньорите си и са надеждни половинки.Психолозите отсякоха: Цветът на очите ви определя какви сте в любовните игриВсички знаем, че очите са прозорци към душата, а интересното е, че техният цвят може да разкрие мног…Oct 6 2018vsyakajena.com

3. Черно
Черното се свързва с елегантност и сила. Обикновено това са мистериозни личности, които не се стесняват да експериментират в спалнята. В същото време обичат стабилността и яснотата във връзката. Те са магнетични, но имат ясни стандарти и не правят компромиси с тях.
4. Розов
Розовото се доближава до червеното, но акцентът тук е основно върху романтиката. Това са хора, които могат да направят всичко в любовните игри, но само при положение, че са в компанията на някого, на когото държат и имат доверие. Никога не им омръзва да удовлетворяват желанията на партньора си.
5. Жълто
Жълтото е цветът на щастието и оптимизма. Хората, които го предпочитат са именно такива и обикновено не се притесняват да изненадват половинката си. Те са спонтанни и с тях сексът никога не е скучен.

6. Оранжево
Хората, които харесват този цвят са енергични и топли любовници. Те отделят нужното време за половинката си и нямат против да опитват нови неща. В никакъв случай не може да се каже, че са традиционалисти.
7. Зелено
Този цвят се свързва със свежест и хармония. Именно такъв е подхода към любовните игри на хората, на които им е любим. Те се стремят да са удовлетворени желанията и на двете страни, но в същото време проявяват ревност към половинките си.
8. Бяло
Бялото се свързва с чистотата и вярността. Това са предани партньори, за които изневярата е най-големият грях. Те са консервативни и не обичат особено експериментите. По-срамежливи са, но когато опознаят партньора си, се отпускат.
Яна ВОЙНОВА10 мита за първите 3 месеца от бременността, в които трябва да спрем да вярваме! Ето какви са заблудитеБременността е период от живота на жената, който е изпълнен с множество емоции, промени и новости. К…Nov 23 2018vsyakajena.com