Каква жена си според месеца на раждане (Част 1)

0
346
жена

Колкото и мъжете да твърдят, че всички жени са еднакви, това не е вярно, също както не е вярно, че всички мъже са еднакви. Факт е обаче, че има дами, които си приличат повече отколкото други. Причината за това се крие в месеца на раждане. Той определя зодията ни, което пък е много важно за формирането на характера ни. Всяка жена е любопитна за това какво точно от характера и личността й зависи от месеца й на раждане, дори и да не си го признава, така че днес ще ви представим именно тази зависимост. И така, ето и какво говори месецът ни на раждане за характера ни.
1. Януари
Това са жени, които са по-консервативни и сериозни. Те много добре осъзнават какви са крайните им цели и не се спират пред никакви трудности, за да ги постигнат. Те трудно допускат хора до себе си, макар да са любезни и приветливи на пръв поглед.
2. Февруари
Февруарската жена е иновативна и изпълнена с идеи. Понякога обаче идеите им са объркващи за останалите и това създава впечатление, че хората се разбират трудно с тях. Те са много любвеобилни и биха направили всичко за любимите си хора.Датата на раждане предсказва цялата съдба на човека. Ето какво показва рождения ни ден (ЧАСТ 3)Според астрологията огромна роля в живота ни играе датата на раждане. В зависимост от това къде са б…Nov 18 2018vsyakajena.com

3. Март
Дамите, родени през март, са подвластни на настроението си. Те се стремят да бъдат спокойни и любезни, но когато ги завладее гняв или яд, стават неузнаваеми. Те притежават харизма, която е необяснима, но им помага много както в личен, така и в професионален план.
4. Април
Това са жени, които обичат да бъдат балансьори. Те умеят да гледат обективно на всяка ситуация и разчитат предимно на логиката, а не на емоциите, когато взимат решения. Държат много на взаимното уважение и справедливостта.
5. Май
Тези дами са упорити и целеустремени. Проблемът е, че понякога се инатят излишно, което не само им пречи да постигнат целта си, но и без да се усетят могат да обидят някого. Важно е да насочат енергията си правилно, за да постигнат това, което искат.
6. Юни
Това са жени, които са много любопитни и любознателни. Те обичат да се включват в различни приключения, които да им донесат както приятни емоции, така и нови знания. Проблемът е, че понякога са твърде разпиляни в действията си и това им пречи да се фокусират.
Следва продължение!
Яна ВОЙНОВАЕто кои са хората, на които съдбата е предопределила по-специална карма, в зависимост от датата на раждане. Ще се изненадате!Според древната псевдонаука нумерология, която е много близка до астрологията, датата ни на раждане …Oct 29 2018vsyakajena.com