Искате да спечелите сърцето му? Заложете на тези аромати и определено ще успеете да го омаете

0
333

Ежедневно сме заобиколени от различни ухания. Доказано е, че те са в състояние да повишат настроението ни, да събудят отдавна забравени спомени и да настроят сетивата ни на романтична вълна. Знаете ли, че различните аромати изпращат сигнали не само до нашето съзнание, но и до това на околните? Това означава, че избирайки правилното ухание, хората около нас могат несъзнателно да изпитат емоциите, които изпитваме и ние, пишат от dama.bg. С други думи – възможно ли е определен аромат или парфюм да изпрати ясен сигнал на противоположния пол? Науката отговаря „Да“! Парфюмът е отражение на личността и всяка дама знае как да избере ароматът, който ще предаде най-точно нейната идентичност. Но кои са уханията, които подлудяват господата?
Флорални аромати
Макар и да не го признават, господата харесват цветния и женствен аромат. Той разкрива нежната ни същност и автоматично ни настройва на романтична вълна. Ароматите на роза, магнолия и фрезия са изключително съблазнителни за мъжете.
Чисто и свежо
Харесваш ли уханието на свежо изпрано спално бельо? Е, не бива да се изненадваш, че това е един от ароматите, които допадат и на представителите на силния пол. Свежият аромат е сред любимите и на господата, защото кара мислите им да се зареят именно към спалнята. Основните „виновници“ за този аромат са бялата фрезия и гарденията.9 лесни начина да разпознаете истинския от фалшивия парфюм. Не се подвеждайте повечеВъпреки че е по-вероятно да срещнете фалшив парфюм, докато сърфирате в онлайн магазините, повечето п…Jul 25 2018vsyakajena.com

Мускус, жасмин и бергамот
Ухание, което завладява, придава мистичност и кара всички да се обърнат след вас. То носи космическо очарование, което въздейства не само на нашите сетива, но и на мъжете. Този аромат е създаден за дамите, които не крият своята женственост, които обичат да привличат внимание, но винаги остават мистериозни и неразгадаеми. Аромат, който крие в себе си тайните на Вселената и романтично очарование.
Съблазънта на цитрусовите аромати
Проучване е доказало, че сред най-изкусителните женски аромати според господата е този на свеж портокал. А ако парфюмът ухае едновременно на цитрус и има мек флорален аромат, сте открили комбинация, която ще го подлуди.
Неочакван сексапил: Тиквен пай и лавандула
Може и да ви се стори странно, че ароматът на тиква присъства в класацията на най-изкушаващите аромати, но мнозина господа признават, че комбинацията между тиквен пай и лавандула автоматично ги подсеща за домашния уют. Вече знаете на кои аромати да заложите, ако искате да спечелите сърцето му.Най-сетне станаха ясни 10-те неща, които привличат противоположния пол като магнитДами, как мислите – какъв тип хора се считат за най-привлекателни? Блондинки със сини очи и тъмнокос…Sep 14 2018vsyakajena.com