Имате симпатии към човек от тези 5 типа? В никакъв случай не започвайте връзка с тях, опасно е

0
373

Когато се запознаем с нов човек, той често ни изглежда перфектен. Разбира се, това се дължи както на факта, че в началото на взаимоотношенията всеки се старае и показва най-добрите си страни, но и също така на факта, че когато се влюбим в някого, ние сме склонни да пренебрегваме недостатъците му, за сметка на добрите качества. И в това няма нищо лошо, стига да можем да познаем рисковите типове поведение, които с течение на времето могат да се окажат много опасни за нас. Всеки човек има недостатъци, но когато става въпрос за системно поведение, това вече не е нещо, което да пренебрегнем с лека ръка. Трябва да бъдем внимателни, преди да навлизаме в сериозни взаимоотношения, за да не съжаляваме горчиво след това. И така, ето кои са най-опасните 5 типа хора, с които никога не бива да сме във връзка.
1. Насилниците
Тези хора проявяват това си поведение едва тогава, когато връзката вече е в сериозен етап. Те обикновено симулират вина и разкаяние, докато ситуацията не се повтори, потрети, докато не се превърне в системно поведение. Ако усетите, че срещу вас стои подобен човек, веднага трябва да вземете мерки и да прекратите тази връзка, за да не се стигне до фатални последици.Важно за всяка дама: Ето кои 5 типа жени никой мъж не желае за съпруга. А вие сред тях ли сте?Когато намерим човек, който не само ни харесва, но и му имаме доверие, споделяме подобни възгледи къ…Nov 8 2018vsyakajena.com

2. Пристрастените
Хората, които имат склонност към пристрастяване са много опасни. Причина за това е, че обикновено близките им страдат най-много, когато пристрастията им се влошат или излязат извън контрол. И тук не става въпрос само за наркотици, но и за хазарт и алкохол. Това са зависимости, които обсебват живота на страдащия и това се пренася и върху близките им. Те не могат да контролират проблема, а често нямат и желание да го правят. Освен това хората, които са склонни към пристрастяване, могат да се пристрастят и към партньора си, а това обикновено е съпроводено и със сляпа ревност, която в никакъв случай не е здравословна.
3. Вдетинените
Да имаш умението да се забавляваш и да си запазил детето в себе си е прекрасно. Проблемът е тогава, когато възрастен човек се държи като дете през цялото време. Тези хора обикновено нямат чувство за отговорност и трудно можете да им имате доверие или да проведете сериозен разговор с тях. Обикновено партньорът им заема ролята на възпитател или родител, а не на половинка.

4. Емоционално недостъпните
Това са хора, които трудно споделят емоциите си и често самите им чувства са повърхностни. Те имат нужда от любов, но рядко показват своята. А това може да окаже много негативни влияния върху психиката на партньора им, който ще се чувства нещастен и недооценен.
5. Перфекционисти на всяка цена
Да изпипваш нещата е добро качество, ако то е в нормални граници. Но обикновено абсолютните перфекционисти не са такива само по отношение на себе си или работата си, а по отношение на всичко, в това число и на партньора си. Животът с тях е съпътстван с постоянни критики, които могат да сринат самочувствието и самоуважението на половинката им.
Яна ВОЙНОВАПсихолозите установиха, че съществуват 4 типа връзки. Кои от тях трябва да избягваме?Според изследванията, направени от психолози, съществуват 4 типа любовни връзки, които се определят …Nov 8 2018vsyakajena.com