Имате връзка с разведен мъж? Задължително прочетете тези особености, за които трябва да знаете

0
1360

В живота на всеки човек има моменти, които не можем да предвидим. Така както не можем да предвидим човека, в когото ще се влюбим, нито пък възрастта, в която ще намерим най-точния човек за себе си. Днес ще си поговорим за отношенията с разведен мъж. Често, когато се запознаем с някого и открием, че той вече има един брак зад гърба си, това ни стряска. В съзнанието ни започват да се появяват различни въпроси и се чудим дали ще се справим с това предизвикателство. Психолозите имат отговор на повечето въпроси, които терзаят дамите, които са свързани с мъже, които имат предишен опит в брака.
1. Струва ли си да градя връзка с разведен мъж?
Връзката с този тип мъже има своите особености. Ако смятате да се ангажирате с такава връзка, трябва да сте наясно, че тези мъже, особено ако наскоро са преминали през развод, най-вероятно няма да искат нов брак толкова скоро. Друго, което трябва да очаквате са несъзнателните сравнения с бившата съпруга. Трябва да знаете, че бившата съпруга е различна от бившата приятелка. В същото време обаче връзката с разведени мъже има и своите плюсове: тези мъже са сериозни в намеренията си. Те много добре знаят какви грешки са допуснали преди и няма да ги потворят. Осъзнават ясно от какво се нуждаят и ако са ви допуснали до себе си, то можете да сте сигурни, че отговаряте на желанията им.Андреа в откровена изповед за връзката си с Кубрат Пулев: Той не одобрява снимките ми (ВИДЕО)Една от звездните двойки у нас са поп-фолк фурията Андреа и топ боксьорът Кубрат Пулев – Кобрата. Ко…Nov 10 2018vsyakajena.com

2. Какви са характеристиките на разведените мъже?
Тук е много важно да се уточни, че в зависимост от броя на разводите, наличието или отсъствието на деца, ситуацията около развода и възрастта, мъжете в това положение се различават. Ако зад гърба си мъжът има повече от един развод, то трябва да прецените дали този мъж умее да държи на думата си и да поема сериозни ангажименти. Ако пък този мъж има развод в младостта си, тогава не бива да сте предубедени, защото няма човек, който да не е правил грешки.
Ако разводът е бил след по-дългогодишна връзка, трябва да знаете, че най-вероятно емоционално мъжът ще го изживява по-дълго и по-трудно ще го преодолее. В тази ситуация ще ви се наложи да проявите търпение, но в същото време е важно да прецените дали за вас самите има смисъл и си струва да влагате толкова време и усилия в тази връзка.

3. Как да изградя връзка с разведен мъж?
За да бъде успешна връзката ви с мъж, претърпял развод, то психолозите дават следните препоръки.
На първо място не бива да го притискате да споделя емоциите си. Оставете го сам да прецени кога да ви допусне напълно в душата си. Така ще му помогнете да се почувства сигурен и спокоен в компанията ви.
Не се превръщайте в психолог. Важно е да покажете, че сте до него, но сте жена, а не просто някой, на когото да излива душевните си терзания.
Не бързайте. Не бива да очаквате твърде бързо развитие на връзката ви, особено ако мъжът се е развел наскоро. Дайте му време да се съвземе.
Не се сравнявайте с бившата му съпруга. Това сравнение не само не е здравословно за вас самите, но и може да се окаже пагубно за връзката.
Яна ВОЙНОВАВижте тези 8 причини, поради които връзката с по-възрастен мъж се оказва крайно неподходяща (ЧАСТ II)Голяма част от хората твърдят, че за любовта граници няма. Възрастта, разстоянието, външния вид, нац…Nov 2 2018vsyakajena.com