Изберете капан за сънища и научете повече за себе си

0
730
капан за сънища

Капан за сънища – предмет, който се свързва с индианската култура. Индианците са ползвали широко тези талисмани, защото според легендите им, сънищата можели да бъдат уловени. И тъй като има и добри и лоши сънища, те смятали, че капаните за сънищата ги предпазват от кошмарите като ги улавяли и задържали далеч от съзнанието им. В днешно време те могат да са намерят във всеки магазин за сувенири и служат точно за това, да имаме хубави сънища. Идеята е да се закачи над леглото, за да пази мозъка ни и да предотврати кошмарите. Днес обаче ще ви представим един тест с тези талисмани, който може да ви покаже някои интересни подробности за личността ви. Това, което трябва да направим е да погледнем снимката и да си изберем един капан за сънища. А сега преминаваме към отговорите.
1. Ако избрахте първия, то вие сте отговорна и надеждна личност. Предпочитате да действате по изпитаните методи, вместо да рискувате с нови и нетипични начини, което често е по-добрият вариант, но понякога трябва да бъдете по-отворени към нови идеи. Спокойни и търпеливи сте, което ви прави много добър приятел и слушател.Този духовен тест разкрива мисията ни на земятаТестовете, които се основават на избор от компилирана картинка обикновено са много интересни за хора…Mar 14 2019vsyakajena.com

2. Ако избрахте втория талисман, то вие сте алтруисти по душа. За вас отношенията между хората са много важни и държите на това да има справедливост и равенство. В работата си сте склонни да помагате на колегите си, но е важно да не забравяте, че някой може да се опитва да злоупотребява с добрината ви.
3. Ако избрахте третия, то весела и жизнерадостна личност. За вас във всяка ситуация има по нещо позитивно, което ви прави перфектния спътник за хора, които имат нужда да им се повдига настроението. Амбициозни сте и не се спирате пред трудности, за да постигнете целите си.
4. Ако избрахте четвъртия капан за сънища, то вие сте човек, който обича да угажда на близките си и приятелите си. Чувствате се добре, когато останалите ви признават труда и усилията, които полагате. Срамежливи сте, което от време на време ви пречи в работата. Трябва да бъдете по-уверени, за да ви бъде по-лесно.
5. Ако избрахте последния, то вие сте властна личност, която държи много на постиженията. В амбицията няма нищо лошо, но понякога сте готови на твърде много жертви, за което трябва да помислите дали е здравословно. Трябва да бъдете по-открити с приятелите си, за да се справяте с трудностите по-лесно и бързо.
Яна ВОЙНОВАНакъде гледа конят? Ето какво разкрива този тест за васКакто е известно на всички ни, мозъкът ни има две полукълба – ляво и дясно. Интересното е, че всяко …Mar 11 2019vsyakajena.com