карта

Лятото все повече наближава и всеки от нас вече си прави някакви планове за летните, топли дни и нощи. Любовта е една от сферите в живота ни, които ако вървят добре, могат да компенсират редица несгоди в професията ни, например. Чувството, че някой ни обича и ни е подкрепа, е несравнимо. Разбира се, да намерим точния човек за нас, невинаги е лесно, което често ни кара да смятаме, че намирането на партньор е невъзможно. Това далеч не е така и не бива да забравяме, че понякога самите ние не сме готови за връзка и това е причината да не ни се получава.

Днес ще ви представим един тест, с който ще можем да разберем дали лятото ще ни предложи нова любов и какво точно ни липсва в това направление. Това, което трябва да направим, е да погледнем снимката и да изберем онази карта, която ни привлича най-много. Важно е да сме честни със себе си, за да бъде този тест акуратен.
Тест ще ви разкрие дали портфейлът ви ще е пълен през лятото (Снимка)Животът на всеки от нас се гради около близките ни, работата ни и интересите ни. Колкото и да не ни …May 10 2019vsyakajena.com

И така, сега преминаваме към отговорите. Ако избрахте първата карта, то при вас любовният живот не е на висота в последните години. Опитите ви да намерите правилния човек не се увенчават с успех. Хубавата новина е, че още в началото на лятото ще срещнете човек, който ще оправдае всичките ви очаквания и ще промени живота ви изцяло.

Ако избрахте втората карта, то вие сте човек, който до този момент не е обръщал голямо внимание на личните си проблеми. За да намерите точния човек е нужно да се задействате, защото без вашето участие, няма как да срещнете любовта. Подходете с любопитство и интерес към новите хора в живота си и ще се изненадате от резултата.

Ако избрахте третата карта, то вие сте в момент в живота си, когато имате нужда от промяна. За да я получите, ще трябва да излезете от зоната си на комфорт и да промените нещо в поведението си, за да привлечете различен тип хора към себе си. Ако направите това, любовта ще ви срещне съвсем скоро.

Ако избрахте четвъртата карта, то лятото е вашият сезон. Отдавна имате нужда от разтърсваща и всепоглъщаща любов, която ще се случи именно през лятото. Човекът, който ще срещнете ще бъде всичко, което сте си представяли в идеалния партньор. Важно е да го допуснете до себе си, за да се получат нещата така, както трябва.
Яна ВОЙНОВАТози тест с пеперуди разкрива най-съкровените ни тайни (Снимка)Пеперудите са едно от най-изумителните същества в природата по простата причина, че те претърпяват м…Mar 31 2019vsyakajena.com

Коментари