Жените, които правят тези 4 неща плашат мъжете и често остават сами в живота си

0
351

Всеки от нас познава поне по една жена, която е много красива, независима, интелигентна и забавна, но по някаква причина не може да срещне правилния човек и да се наслади на това да създаде семейство. И никой като че ли не може да разбере защо става така. Оказва се обаче, че причина за това има и тя не е външна, а е в самата жена. В днешния свят много от жените са се научили всичко да вършат сами и да не зависят от никого. Но това крие своите опасности, твърдят психолозите. Днес ще ви представим 4 неща, които жените правят съзнателно или не, но които всъщност плашат мъжете и често се оказват причината за това, тези дами да не са щастливи в любовта и да не могат да намерят Единствения.
1. Прекалена независимост
Както вече споменахме, света, в който живеем предразполага жените към това да се научат още от рано да правят всичко сами и да разчитат предимно на собствените си качества и способности. В това няма нищо лошо, защото това дава свобода и независимост, но в същото време понякога тази независимост става прекалена. Какво значи това? Мъжете се чувстват излишни до жени, които правят абсолютно всичко сами. Един мъж обича да се грижи за жената до себе си, а прекалено независимите жени не му позволяват това и често това потиска мъжката гордост и достойнство. Разбира се, тук не става дума да не можем да направим нищо, но трябва да се научим да оставяме мъжете да се грижат за нас, поне от време на време.Психолозите са категорични: Тези 4 метода за кавга са сигурен знак за край на връзкатаВръзките между хората са нещо много индивидуално. Често метод, който ще проработи при една двойка, н…Nov 24 2018vsyakajena.com

2. Кариеристката
Работата е важна за всеки от нас, защото тя именно ни позволява да водим един нормален начин на живот. Колкото и да не ни се иска, факт е, че парите са много важна част от живота ни. И няма нищо лошо в това да се развиваме професионално и да го споменаваме. Проблемът идва тогава, когато поставим работата над всичко останало и изведнъж това се окаже основната тема, по която можем да водим разговор. Това отблъсква хората като цяло, в това число и мъжете. Разбира се, не значи да не споменаваме работата си изобщо, просто да не се обсебваме твърде много от тази част от живота си.
3. Песимистката
На всеки човек му се случва да има лош ден или пък да не е в настроение. Това е съвсем нормално, с оглед на различните ситуации, в които попадаме ежедневно. Проблем има тогава, когато това е цялостната ни нагласа към света. Никой не обича да общува с хора, които постоянно намират някакви проблеми, дори и в обикновените ситуации. Затова именно ако сме твърде големи песимисти, мъжете няма да желаят компанията ни за дълго време.
4. Следователката
Когато започваме нова връзка е съвсем нормално да попитаме партньора си за миналото му, от една страна от любопитство, а от друга страна, защото искаме да го опознаем по-добре. Но когато една жена започне да дълбае постоянно в миналото и да не може да приеме предишните връзки на партньора си, това изнервя мъжа и го кара да се замисли дали тази връзка въобще си струва усилията. Затова няма смисъл да задълбаваме в минали неща, а трябва да се научим да се наслаждаваме на настоящето.
Яна ВОЙНОВАВсички правим тези 10 грешки, а те съсипват връзката ни. Ето какво трябва да избягвамеВ съвременния свят хората променят начина си на живот драстично, в сравнение с по-възрастните поколе…Nov 23 2018vsyakajena.com