Тази жена обори всички лекарски прогнози и изненада всички

0
448
лекарски прогнози

Днес ще ви представим една история за щастлива случайност. Става въпрос за една жена, която успя да обори всички лекарски прогнози и изненада всички с…близнаци. Колкото и странно да звучи, ако в семейството ни не е имало близнаци, е много трудно ние да се сдобием с такива.

Лекарите й казаха, че има по-голяма вероятност да спечели милион от лотарията, но тя удари личния си джакпот и то два пъти поред в рамките на година! Александрия Уолистън дори и не си помисляла, че ще стане многодетна майка за толкова кратко време, пишат от jenata.blitz.bg. Тя и съпругът й вече имали едно момиченце, но страшно много искали да си имат второ дете. А когато жената забременяла, станало ясно, че бебето няма да е само едно.

Александрия била не по-малко изненадана от своя гинеколог. Все пак, ако до този момент в семейството ти не е имало близнаци, вероятността да забременееш с две бебета е изключително малка. Едва след раждането на Марк и Малахи тя научила, че и двете й баби някога са били бременни с близнаци, но и в двата случая бременността приключила изключително трагично, защото бебетата умирали при раждането.

Но при Александрия нещата се развили по най-добрия начин и през март тя станала майка на две прекрасни момченца. След като бебетата се появили на бял свят, тя и партньорът й приключили с плановете за повече деца. Александрия се грижела за новородените, но изведнъж се почувствала странно.

Два месеца след раждането тя разбрала, че отново ще става майка. А на ултразвука станало ясно, че отново е бременна с близнаци! „След като разбрах, че бабите ми са загубили близнаците си, реших, че децата ми са благословия от Бога. Бабите ми сякаш ми дадоха децата си. Те все пак успяха да дойдат на този свят, но чрез мен“, разказва Александрия пред WPTV.

През декември тя отново дала живот на две момчета – Калеб и Кайлен. Бебетата се родили доста слаби, но няколко седмици по-късно момчетата били изписани от болницата. „Знаете ли, всъщност дъщеря ми ме подготви за появата на близнаците. Винаги е била като две деца в едно“, шегува се Александрия. „Казаха ми, че имам по-голям шанс да спечеля лотарията, отколкото да родя близнаци. Оказва се, спечелих два пъти“, добавя развълнуваната майка.

Вижте още:Невероятната история на Лиза, която видя годеника си за първи път дни преди сватбатаДнес ще ви представим невероятната история на Лиза, която видя годеника си за първи път дни преди св…Apr 30 2020vsyakajena.comИсторията на това многодетно семейство разплака мнозинаДнес ще ви представим една меко казано интересна и любопитна история. Става дума за многодетно семей…Apr 18 2020vsyakajena.com