Ето от кои мъже да стоите далеч, за да си нямате цял живот проблеми

0
286

Мъжете, които ще ви посъветваме да не избирате за свой партньор в живота, може и да ви се струват много интересни и предизвикващи личности. На пръв поглед, да! Но определено връзка с такъв човек няма да ви доведе до неповторимо семейно щастие и прекрасни мигове.
Мъжът, приятел на много дами – много мъже обичат да се движат в женски компании, като отношенията им с нежния пол не преминават границите на приятелството. Според психолозите обаче, това говори за отрицание на собствената мъжественост, което е и причина за получаване на несполучлива интимна връзка. Освен това, тези мъже са по-склонни да изневеряват.

Феминист или ексцентрик – пазете се и от двата типа! Докато единият мисли само и единствено за правата на жените, прекалено лесно влиза в положението на една жена и злослови за представителите на собствения си пол, което е доста тревожно и нетипично за един мъж, то другия определено мисли само за себе си и колкото и да се прави на заинтересован, в края на краищата отново поставя себе си на първо място и вие ще бъдете принудени да се съобразявате с него до последно.Съвет за щастлива връзка: Не търсете мъжа, който е висок, стилен и привлекателенHe тъpcи мъжa, oт чийтo дoпиp щe пoлyчaвaш мpaвĸи пo ĸoжaтa и пeпepyди в cтoмaxa. Tъpcи тoзи, в чиит…Sep 18 2018vsyakajena.com

Многострадалец – да, има ги и такива, които на крехка възраст вече са видели и преживели всичко на този свят, имат всеки един най-сериозен проблем, който може да съществува, нямат амбиция и желание за нищо, защото не намират никакъв смисъл в това. И малко по малко успяват да откъснат и вас от семейството и приятелите ви, хобитата ви и всичко, което правите за себе си. Стойте далеч от тях!

Мъж шут? – ооо, да, със сигурност отначало ще ви бъде много забавно, дори може да си поплачете от смях. Докато не разберете, че тези хора приемат на шега всичко – дори и самите вас. Определено чувството за хумор е много важно качество, но не е никак добра идея една връзка да се крепи изцяло на това.
И накрая – господин всезнайко! Определено няма да се зарадвате на мъж, който знае всичко по-добре от вас във всяка една сфера, има отговор на всеки въпрос още преди да сте го задали и ви поучава във всяка една ситуация, без значение до каква степен е запознат с нея. Препоръчваме ви силно да избягвате всезнаещите и всеможещите мъже!
Александра БОЖИДАРОВАВсяка жена има изисквания към мъжа до нея. Ето кои са топ 5 на нещата, от които всички имаме нуждаЖените са деликатни създания и често се случва мъжете да не могат да ги разберат. Това предизвиква ш…Oct 4 2018vsyakajena.com