Ето кои 5 типа изневяра практикуват мъжете

0
428
изневяра

Няма как да си „кривим душата“, че изневерите в съвременния свят не са ежедневие. Статистиката сочи, че почти 50% от връзките и браковете се разпадат именно заради такова предателство, като в по-честия случай мъжете са „стъпили встрани“. Според семейния консултант и психолог Рейчъл Войси има 5 типа изневяра, предават от iwoman.bg.
1. Емоционална
Този тип афера може да бъде една от най-вредните и опасни неща за отношенията между двама души. При нея не винаги присъства сексът, макар в повечето случаи да е там. Тук става дума за емоционално обвързване, споделяне и визия за общо бъдеще с третия човек. Често се оказва много дълбока връзка и е трудно човек да се откъсне от нея.
2. Заради тръпката
В повечето случаи става дума за еднократно преживяване. Подбудите за този тип изневяра най-често се коренят в преследване на тръпката от незаконния секс. Като цяло, жените по-трудно се отдават на секс без емоция, но все по-често започват да се срещат именно такива дами, които загърбват чувствата си, за да се радват на похотливи дела.Не изневярата е причина за раздяла, а любовтаНе можем да отречем факта, че в днешно време все по-често ставаме свидетели на бракове, които приклю…Feb 6 2019vsyakajena.com

3. Паралелната връзка
Тук единият партньор има емоционална и сексуална афера с трети човек. Не са малко случаите, когато дори се създават паралелни семейства, без едното да подозира за другото. Причините в общия случай са две – нещастен брак без бъдеще, но с някаква изгода или слаб характер, който не може да направи избор.
4. За внимание
Много хора се чувстват недооценени и пренебрегвани във връзките си и търсят внимание, независимо дали от любовница, или от половинката. А изневярата реално е с „един куршум – два заека” – получават нужното внимание и дават ясна заявка, граничеща със заплаха, че има кой да ги оцени извън дома.
5. След кризата
Тази изневяра се случва след огромна и безпрецедентна промяна в живота на някого. Разбира се, говорим за негативна промяна – загуба на близък човек, уволнение или депресия. Личната криза, която създава катаклизми и отваря много въпроси, може да доведе до необходимост от изневяра.Ако правим тези 5 неща, връзката ни ще цъфти и рискът от изневяра ще изчезне напълноКогато срещнем човек, с когото си допадаме както по характер, така и по възгледи за живота, често ре…Nov 23 2018vsyakajena.com