Ето кои са 5-те знака, че сте готови отново да се влюбите, след преживяване на болезнена раздяла

0
314

За съжаление, понякога в любовта нещата не вървят по план и по начина, по който ни се иска. Дори и в началото човекът отсреща да изглежда като перфектен, с течение на времето се появяват нови и нови слоеве от личността му, които понякога могат да се окажат твърде несъвместими с нашите характеристики или мироглед. И тогава се стига до раздяла, която понякога е изключително болезнена. Разбира се, всеки от нас има различен механизъм, по който се справя с раздялата, но също така нито един човек не е сигурен кога е точното време да започне нова връзка. Затова и днес ще си поговорим за знаците, които ясно доказват, че сме готови да обичаме, дори и след най-болезнената раздяла.
1. Отрицателни емоции
Моментът, в който можем спокойно да погледнем към миналото си и да не изпитваме отрицателни емоции е много важен. Това означава, че ние сме преживели всичко и вече можем спокойно и без страх да погледнем към бъдещето. Ако вече не се притесняваме от евентуална среща с бившия и не се сещаме за него всеки път, когато чуем онази песен по радиото, значи всичко е наред.Позата, в която спим, издава какви сме в любовния живот! Ще се изненадате колко е вярно!Някога изобщо замисляли ли сте се в каква поза спите? Задайте си за цел да обърнете внимание в какво…Nov 23 2018vsyakajena.com

2. Самота
Често хората, когато преживеят раздяла, развиват страх от самотата. Те се притесняват, че никога няма да намерят по-добра половинка и че ще останат сами. В момента, в който този страх изчезне, това определено значи, че сме готови да продължим напред. Причината за това е, че когато имаме страх от самотата, ние рискуваме да вземем грешни решения, по отношение на връзките. А когато сме спокойни и се чувстваме добре сами, ще можем да направим правилния избор.
3. Интереси и приятели
Често, особено когато излизаме от дългосрочна връзка, интересите ни са били малко или много повлияни от половинката ни, а приятелите ни са се превърнали в общи. Затова и е много важно да преоткрием както личните си приятели, така и самостоятелните си интереси, за да можем да преживеем раздялата и да обърнем поглед към бъдещето. Когато това стане, ще можем съвсем спокойно да продължим с живота си.
4. Любов
Всеки от нас сам усеща кога е готов да получи любов наново, след като се е разделил с партньора си. Когато усетим, че се нуждаем от нова любов, но и сме сигурни, че можем да дадем любов в замяна, това значи, че сме напълно готови да се влюбим отново.
5. Взаимоотношенията на други хора
Често след раздяла, хората трудно приемат гледката на други влюбени. Това е съвсем нормално, защото това им напомня за изгубената любов. Когато обаче спрем да се впечатляваме от тази гледка, това определено значи, че всичко случило се е останало в миналото и сме готови за ново начало.
Яна ВОЙНОВАМъжът до вас казва тези 7 фрази? Това означава, че направо си е загубил ума от любовПоведението на мъжете понякога е енигма за нас, жените. Както и обратното, разбира се. Факт е, че по…Nov 23 2018vsyakajena.com