Ето кои са най-големите врагове на любовта

0
327
любовта

Любовта има много врагове. Ние самите сме основните врагове на любовта и понякога правим невъзможното, защото излиза от живота ни. Ние саботираме себе си до такава степен, че вече не намираме начин да се върнем и можем само да кажем, че това не е любов, пишат от evolife.bg. Сега, нека премахнем фокуса от горе и да видим по-малко само забелязани, какви биха били най-лошите врагове на любовта:

Несигурност: Несигурността в себе си, в отношенията или в двойката може да направи отношенията пълен ад. Ревност, параноя, комплекси, съмнения, безредици, изобилстват в присъствието на несигурност.
Предателството: Когато има предателство, има счупване на любовта, на доверието, на желанието, на добрите намерения и остава само да се правят най-добрите опити да се възстановят изгубените. Да се напредне всеки по различен начин, между един вариант и друг има неограничено количество болезнени сиви. Когато двама души могат да направят много щети, преди да възстановят връзката или да решат да се разделят.Откажи се от любовта, която не е за тебИскам да ти напомня, че е хубаво да се освободиш от онази любов, пишат от dama.bg. Откажи с от нея. …Apr 5 2019vsyakajena.com

Разочарованието: В очакване на нещо, което не пристигна или получи нещо, което не очаквахме, ни разочарова. Което може да ни накара да оценим връзката и другия човек по съвсем различен начин.
Нерешителност: Не можем да преминете към нерешителност. Бяхме оценка на възможностите, гледане на пътищата, недоумявайки всеки, анализ и оттам да се развива действието място достатъчно дълго. За любовта е в депресия и паркиран в близост до нас.
Разстоянието: Един от най-силните тестове не е за всеки, изисква се високо ниво на ангажираност, доверие, комуникация и споразумения. Които и двамата са склонни да приемат, без да правят тежест в живота си. Несъответствието: Винаги виждайте тъмната страна, чакането винаги повече не ни прави амбициозни, а в хора. Които не знаят как да оценят положителното. Ако не гледаме от благодарност и признание, ние едва ли заслужаваме това, което търсим с нетърпение.

Страхът от компромис: Когато един съюз представлява вратовръзка, разрез на крила, окоп и в лицето на всяка близост. Която виждаме, че нашата свобода е застрашена. Ние не сме най-добрите кандидати за установяване на традиционни любовни взаимоотношения. Може да има различни споразумения, които се свързват с това, което търсим , но в рамките на класическата любов ще бъде трудно да се ходи. Любовта винаги върви ръка за ръка с нашите мисли, с нашите решения, когато започнем да мислим, че тази любов не е … Тя завършва, че не е, независимо от причините и валидността на първоначалната мисъл. Не забравяйте, че едно от основните неща, които трябва да бъдеш в една връзка и да го направиш правилно, е да решиш да го направиш, да решиш да обичаш. Може да звучи прагматично, но чувствата се съсредоточават върху това къде фокусираме вниманието си. Ние ги канализираме, обучаваме ги и ако искаме да обичаме, ще ги обичаме, но ако искаме промени, ще ги генерираме за или против тази любов.Притча за тези, които са отчаяни от любовтаВ стари, прастари времена имало едно племе, което се наричало Любов, и всеки негов член също се нари…Mar 22 2019vsyakajena.com