Ето кои намерени предмети ни носят късмет и пари

0
1108
предмети

Всеки от нас в някакъв момент е изпитвал усещането, че късметът е на негова страна. Когато имаме късмет, всяко нещо, с което се захванем, ни се получава по-лесно, по-бързо и по-добре. По тази причина е много важно да можем да го привличаме към себе си и семейството си. Освен че прави живота ни по-лесен, късметът може да привлече и редица благоприятни фактори към нас като пари, щастие и любов. В българските традиции има различни поверия за предмети, които носят позитивни емоции на притежателите им. Същото важи и за предметите, които намираме на улицата. Неслучайно, те се наричат „късметчета“, защото се счита, че каквото си намерим, това ще привлечем. Затова днес ще си поговорим за някои намерени предмети, които ни носят именно късмет и пари.
1. Подкова
Подковата е един от универсалните символи за късмет. Причината за това е, че в миналото, подковите са били скъп предмет, който само богатите хора са можели да си позволят. Затова и всеки човек, който намерел подкова, смятал, че това е знак от Съдбата за благополучие и парично благоденствие. И до ден-днешен се смята, че е добре ако намерим подкова, да я заковем в дома си, за да привлече късмет и пари към него.
2. Икона
Иконите са светите образи, които всеки християнин познава. Когато намерим икона на земята, това често се счита за символ на промяна и знак от Господ. Не бива да я подминаваме, ако искаме да се заредим с позитивна енергия и късмет. Важно е преди да ползваме да я осветим в църквата, за да сме сигурни, че енергията й ще бъде позитивна.„Цвете за щастие“ – ритуалът, който сбъдва желания за дниВсеки един от нас има някакви желания. На практика, всяко наше действие е подбудено именно от някакв…Mar 4 2019vsyakajena.com

3. Копче
Копчето е предмет, който на пръв поглед е съвсем незначителен и дори и да го забележим на улицата, обикновено го подминаваме с лека ръка. А не бива, защото поверията гласят, че копчетата са предвестник на позитивни събития. Затова е добре когато видим копче на земята да го вземем, защото то ще ни донесе късмет и можем да го направим на талисман, за да се предпазим от уроки. За целта просто трябва да прекараме червен конец в дупките на копчето и да го завържем на възел. След това е добре да го носим постоянно със себе си, за да ни пази.
4. Ключ
Тук не говорим за връзка ключове, които очевидно приналежат на някого, а за единичен ключ. Колкото по-старинен изглежда той, толкова по-силна е енергията му, според поверието. Трябва да го вземем и да го скрием под прага на къщата си. Така той ще ни предпазва от лоши очи и зли енергии. Освен това ключът носи късмет на ттози, който го намери, особено в сферата с имотите.
5. Калинка
Калинката е буболечка, която повечето хора харесват. Тя е безобидна и е много красива, което ни привлича. Едно от поверията е, че когато калинка кацне на нас, трябва да проследим в коя посока ще излети, защото оттам ще дойде любимия ни. Освен това тя е символ на сбъдване на желание. Това, което трябва да направим е да я вземем в ръка и да си пожелаем нещо, след това тя ще излети и желанието ни ще се сбъдне.
6.Старинна монета
Монетите като цяло се считат за късметлийски предмети, когато ги намерим и всеки се спира и ги взима със себе си. В това няма нищо лошо, но истински големият късмет е да намерим монета, която не е в обращение. Старинните монети са заредени с много енергия и са сред най-мощните талисмани за парично благополучие.
Яна ВОЙНОВАС този ритуал всички желания се сбъдват веднагаЩастието е едно от нещата, които осмислят живота на всеки от нас. Други неща, които придават смисъл …Mar 2 2019vsyakajena.com