Ето как да разберем мъжете по-добре: 10 мъжки тайни, които всяка жена трябва да знае (ЧАСТ 1)

0
363

Пропастта между мъжете и жените често е тема на разговор както сред едните, така и сред другите. За да разберем по-добре мъжете обаче, трябва да имаме предвид, че техните разсъждения се различават от нашите и в това няма нищо лошо. Даже напротив, защото именно по този начин хората могат да решат по-трудните ситуации, благодарение на различните гледни точки на хората. Днес ще ви представим 10 мъжки тайни, които всяка жена е добре да знае, за да разбере мъжете по-добре и да може да се възползва от това знание.
1. Чувствата
Мъжете често се затрудняват да изразяват чувствата си, особено когато са в началото на една връзка. Тогава те предпочитат да ги показват, но често жените не разбират жестовете им както трябва и се стига до забавни и неловки ситуации. Така че когато един мъж ви подари цвете или пък сам реши да сготви или да подреди измитите чинии, то това определено трябва да ви даде знак, че той изпитва чувства към вас.Това са мъжете, които са истински богове в леглото! Никоя жена не може да им устоиКогато се срещнем с един мъж, често се опитваме подсъзнателно да определим някои негови черти още на…Dec 14 2018vsyakajena.com

2. Намерения
Трябва да осъзнаем, че ние, жените, често говорим по-повърхностно за бъдещето. Тоест можем да кажем, че ще се омъжим, но това да не е конкретно насочено към някого или към конкретна дата. Докато когато един мъж заговори за брак, това определено значи, че той го планира и то съвсем скоро и конкретно. Мъжете взимат много по-насериозно думите си, особено когато става дума за бъдещи намерения.
3. Внимание
Това, че мъжете не обръщат внимание на това, което говорим, далеч не е така. Всъщност мъжете много внимателно ни слушат, особено когато имат чувства към нас, така че не бива да отсъждаме, че те никога не ни слушат и не обръщат внимание на детайлите.
4. Съвместни дейности
Една от тези 10 мъжки тайни е, че мъжете показват, че обичат една жена когато се опитват да я запалят по някое от хобитата си. Това от една страна за тях е начин да я приобщят към себе си и приятелите си, а от друга да й покажат, че мнението й за дейностите му е важно и той би искал да я направи част от него.
5. Уединение
В същото време мъжете се нуждаят и от малко време само за себе си. Така те си почиват и се презареждат. Освен това за тях е много важно да прекарваме малко време насаме, за да не си омръзваме и да може всеки да се наслади на дейностите, които другият не намира за толкова интересни, например.
Яна ВОЙНОВАМъжете най-сетне разкриха кой тип фигура при жените ги побърква: Кльощавите вече не са на модаЯсно е, че жените и мъжете изглеждат различно. Когато става въпрос за тип фигура, трябва да се обърн…Dec 14 2018vsyakajena.com