Ето как да разберем мъжете по-добре: 10 мъжки тайни, които всяка жена трябва да знае (ЧАСТ 2)

0
341

Пропастта между мъжете и жените често е тема на разговор както сред едните, така и сред другите. За да разберем по-добре мъжете обаче, трябва да имаме предвид, че техите разсъждения се различават от нашите и в това няма нищо лошо. Даже напротив, защото именно по този начин хората могат да решат по-трудните ситуации, благодарение на различните гледни точки на хората. Днес ще ви представим и останалите от тези 10 мъжки тайни, които всяка жена е добре да знае, за да разбере мъжете по-добре и да може да се възползва от това знание.
6. Подражание на бащата
Всеки човек взима пример от някого, но при мъжете в най-честия случай, тази водеща фигура е баща им. Затова, ако искаме истински да опознаем мъжа до себе си е важно да се запознаем с баща му и да видим неговото поведение, което със сигурност ще се прояви в някаква степен и в сина му.
7. Преодоляване на проблеми
Жените и мъжете се справят с емоционалните проблеми по различен начин. Мъжете се нуждаят от по-малко време, за да се възстановят след стресови ситуации и негативен опит. Затова не се учудвайте, ако партньорът ви изглежда добре кратко време след някаква неприятна ситуация.Ето как да разберем мъжете по-добре: 10 мъжки тайни, които всяка жена трябва да знае (ЧАСТ 1)Пропастта между мъжете и жените често е тема на разговор както сред едните, така и сред другите. За …Dec 14 2018vsyakajena.com

8. Намеци
Крайно време е ние, жените, да разберем, че мъжете много рядко разбират намеците ни и да се научим просто да бъдем директни и честни с тях. Когато искаме нещо конкретно, много по-лесно ще е просто да го кажем, вместо да го намекваме.
9. Секс
Една от най-важните от тези 10 мъжки тайни е свързана със секса. Това е много важна част от всяка връзка, особено от гледна точка на мъжа. За тях е важно не само те да са доволни от любовните игри, но и партньорката им да се чувства добре. За тях една връзка е обречена, ако сексът не върви и то не просто заради самия секс, а защото обикновено когато има проблеми в спалнята, това значи, че има проблеми и извън нея.
10. Заменяне
Когато един мъж усети, че не бива ценен и обичан от една жена, той бързо ще се отдръпне, докато не е развил по-силни чувства към нея. Мъжете са способни да започнат начисто, когато видят, че нещо не върви. Затова и не бива да приемаме мъжете за даденост, за да не съжаляваме след това.
Яна ВОЙНОВАТези 5 женски качества карат мъжете да си загубят ума! Вие притежавате ли ги?На всички ни е ясно, че между мъжете и жените има определени разлики, както в поведението, така и въ…Dec 11 2018vsyakajena.com