Всяка от нас допуска тези 5 грешки във връзката си, а те могат да бъдат фатални

0
280

Връзките с противоположния пол са поле, в което постоянно се правят най-различни изследвания и проучвания от специалисти, за да се намери най-точната формула за щастлива и хармонична любов. Истината е, че всяка двойка е различна сама по себе си и е трудно да дадем няколко универсални правила, по простата причина, че обстоятелствата винаги са различни и те променят ситуацията. Факт е обаче, че има някои неща, които правим и понякога те могат да се окажат фатални за връзката ни. До това заключение стига експерта по човешки взаимоотношения Дейв Елиът, който работи в сферата на любовните съвети. Той е изготвил списък с някои от най-често срещаните грешки, които всяка от нас допуска във връзката си и които я съсипват. И така, ето и кои са тези 5 грешки.
1. Собствена стойност
Много жени не осъзнават собствената си стойност и това е много лошо както за самите тях, така и за връзката им. Често жените смятат, че не заслужават нормално отношение, че мъжете могат да се държат както пожелаят без последствия. И това е едно от най-погрешните видове мислене. Ако жената има достатъчно високо самочувствие, то тя ще привлича правилните и качествените мъже към себе си и ще бъде още по-секси в техните очи.Много хора твърдят, че тези неща влияят на зле на връзката ни, но се оказва, че всъщност са много полезни!Взаимоотношенията между един мъж и една жена определено са много сложен феномен, който се анализира,…Dec 26 2018vsyakajena.com

2. Промяна
Ако постоянно се стремим да променим нещо в партньора си, това определено не е приятно. Така както няма да ни е приятно той да се опитва да ни променя. С постоянните намеци за нещата, които не ви харесват, особено ако го правите публично, това не само не е приятно на мъжа до вас, но и го отдалечава до момента, в който просто връзката ще приключи.
3. Драма
На всички ние ясно, че мъжете не обичат драма. Но това не е просто прищявка, напротив. Когато сме в компанията на човек, който вчесто да види хубавото, постоянно намира кусури или проблеми, това е натоварващо и може да съсипе настроението ни. Именно затова и мъжете странят от жени, които са склонни да се държат по този начин.
4. Доверие
Когато сте във връзка, която искате да продължи за дълъг период от време, доверието е от изключително значение. Ако мъжът до вас не усеща подкрепата ви и не е сигурен, че може да ви вярва, то той няма да влага нито време, нито усилие в тази връзка. Причината за това е, че когато нямаме доверие в партньора си, това не само ни натоварва, но и може да бъде токсично за психическото ни здраве.
5. Прибързване
Последната от тези 5 грешки е твърде бързото желание за обвързване, което много дами демонстрират. Често още след първата или втората среща, жените просто приемат, че връзката е започнала и се държат така, сякаш отношенията са на доста по-напреднал етап, отколкото реално са. Това не само дразни мъжете, но и ги отблъсква, защото те се чувстват притискани и „заклещени“ в тези отношения и обикновено се стараят да ги избегнат по всякакъв начин.
Яна ВОЙНОВАЕто кои са причините, поради които жената Козирог е най-подходяща за сериозна връзка!Колкото и странни личности да са всички хора, родени под знака на Козирога, те имат наистина много п…Dec 26 2018vsyakajena.com