Всяка жена се чувства привлечена от тези 10 типа мъже, дори и да не си го признава (Част 2)

0
362

Светът е пълен с различни хора, което е и очарованието му, защото именно разнообразието е това, което ни кара да формираме гледните си точки, да се развиваме в личностен и професионален план и да се учим от всичко, което ни се случва. Когато става дума за любов, логиката често остава на заден план. Така например една жена може да предпочита руси и синеоки мъже, но да се влюби до уши в тъмнокос и тъмноок мъж. И все пак, има 10 типа мъже, към които всяка от нас в някакъв етап от живота си се чувства привлечена и това е съвсем нормално. Когато се намираме в определен момент от развитието си, ние се нуждаем от различни неща и точно тях търсим в половинката си. И така, ето и кои са тези 10 типа, към която всяка от нас изпитва привличане:
6. Героят
Жените обожават да се чувстват защитени и сигурни в присъствието на половинката си. Затова и когато мъжът до нас направи нещо героично, дори и да е дребно, ние се чувстваме силно привлечени от него. Всяка жена се чувства привлечена от тези 10 типа мъже, дори и да не си го признава (Част 1)Светът е пълен с различни хора, което е и очарованието му, защото именно разнообразието е това, коет…Jan 13 2019vsyakajena.com

7. Хубава брада
Брадата е спорен момент, защото има жени, които просто не обичат бради. Но дори и те забелязват, когато един мъж е с добре оформена и поддържана брада. Това прави впечатление, а за дамите, които си падат по брадати мъже, това е истински рай.
8. Хубаво тяло
Да, външният вид не е най-важното, но така или иначе и мъжете, и жените, си падат по представители на противоположния пол, които изглеждат добре. Това е естествен инстинкт, който не можем да потиснем, дори и да се опитваме.
9. Този, който обича децата
Това е много важно качество, особено за дамите, които са готови да създадат семейство. Когато една жена си търси партньор за дългогодишна връзка, това дали мъжът обича деца или не може да се окаже решаващо за развоя на взаимоотношенията.
10. Висок мъж
Макар и много хора да не обръщат чак такова внимание на височината, повечето жени предпочитат мъже, които са по-високи от тях. Освен чисто естетическата причина за това, има и психологическа такава: жените се чувстват по-защитени, когато са в компанията на по-високи от тях мъже.
Яна ВОЙНОВАТежка съдба: Той се ожени за мен само с една цел – да отмъсти на сестра ми!Никой не може да остане безучастен към тази изповед, вижте я!
Израснах в семейство на лекари и мечта…
Jun 25 2018vsyakajena.com