Всяка жена се чувства привлечена от тези 10 типа мъже, дори и да не си го признава (Част 1)

0
273

Светът е пълен с различни хора, което е и очарованието му, защото именно разнообразието е това, което ни кара да формираме гледните си точки, да се развиваме в личностен и професионален план и да се учим от всичко, което ни се случва. Когато става дума за любов, логиката често остава на заден план. Така например една жена може да предпочита руси и синеоки мъже, но да се влюби до уши в тъмнокос и тъмноок мъж. И все пак, има 10 типа мъже, към които всяка от нас в някакъв етап от живота си се чувства привлечена и това е съвсем нормално. Когато се намираме в определен момент от развитието си, ние се нуждаем от различни неща и точно тях търсим в половинката си. И така, ето и кои са тези 10 типа, към която всяка от нас изпитва привличане:
1. Чувство за хумор
Всички познаваме мъже, които имат неповторимо чувство за хумор. Те винаги са добра компания, а освен това умеят прекрасно да ни развеселяват в по-трудни или тъжни моменти, а това е много важно, за да можем да преодолеем проблема по-лесно. Освен това чувството за хумор обикновено се свързва с по-висока интелигентност, особено когато става въпрос за импровизирани шеги.Това ароматно масло събужда духа и сек*уалното привличане, лекува кожни наранявания и инфекцииВ редовете по-долу ще ви запознаем с удивително благотворното действие на маслото от пачули върху чо…May 10 2018vsyakajena.com

2. Отговарящият на стандартите ни
Каквото и да твърдим, всяка от нас има някакви изисквания по отношение на мъжа до себе си. Често те са обвързани с професионалните и личните му амбиции. За една жена е удоволствие да види, че мъжът до нея има идея за бъдещето си и не се носи по течението.
3. Този, за когото възрастта е без значение
Много често в живота дамите са привлечени от мъже, които са с няколко години по-възрастни. Според психолозите се дължи на факта, че жените съзряват по-бързо и на практика тази дупка в годините компенсира именно това. Затова и често сме привлечени от мъже, които са по-големи от нас.
4. Любител на животни
Няма нищо по-хубаво от това да видим, че един мъж обича животните. Жените несъзнателно свързват тази страна на мъжа с факта, че щом обича животни, най-вероятно ще обича и деца. Освен това любовта към животните показва на жената, че мъжът е способен на нежност и грижи, а това е много привлекателно.
5. Любител на червения цвят
Това може да звучи странно, но дамите много обичат червения цвят. Те не само го свързват със страстта, но и с любовта и амбицията – все неща, които дамите търсят в един мъж. Затова и когато видим мъж, облечен в червено, той автоматично става по-привлекателен за нас.
Следва продължение!
Яна ВОЙНОВАТайната най-сетне е разбулена: Ето на какво държат жените най-много в една връзкаЗа вас надали е изненада констатацията, че жените са по-чувствителни от мъжете, когато става дума за…Aug 17 2018vsyakajena.com