Всяка жена има несгоди в любовта. Ето кои са 7-те вида мъже, които срещаме, преди да намерим Единствения

0
316

В живота ни често се случват неща, които не сме предвидили или които не сме очаквали. Когато става въпрос за любов, ситуацията е точно такава. Никога не можем да сме сигурни как точно ще се развият нещата, когато срещнем нов човек и дали този човек ще се окаже точния за нас. И макар че има късметлии, които успяват да намерят Единствения почти веднага, повечето хора правят по няколко опита в любовта, преди да го срещнат. Затова и днес ще си поговорим за 7-те вида мъже, които срещаме, преди да срещнем Единствения. Тази класификация е дело на австралийската психоложка Тала Скот и изключително точно представя човешките взаимоотношения в любовта.
1. Г-н Студ
„Г-н Студ контролира всичко и той е емоционално въздържан“, смята Тала Скот. Това ще рече, че макар на пръв поглед всичко да изглежда перфектно, този тип мъж не може да се отпусне и често връзката с него води до задънена улица.
2. Г-н Мечта
Този тип мъже са емоционално достъпни и обичат да обгрижват половинката си. Взаимоотношенията в началото приличат на приказка, но в един по-напреднал момент, партньорите се превръщат по-скоро в съквартиранти, които си угаждат, отколкото в двете половинки на една връзка.Изберете карта и вижте какъв тип мъж е най-подходящ за вас

3. Г-н Актуален
Този тип мъже е особено привлекателен за жените. Има високо самочувствие и то изглежда покрито. Когато го опознаем обаче се оказва, че той има терзания от минали взаимоотношения и му е трудно да влезе в нова връзка, което е и най-честата причина за раздяла с него.
4. Г-н Недостъпен
„Той не е достъпен психически или емоционално“, твърди Тала Скот. Тук не става въпрос за първите срещи, когато всеки човек малко или много се прави на недостъпен, за да е по-интересно. Тук става въпрос за това, че половинката му има усещането, че не може да разчита на подкрепата му почти за нищо, което прави връзката невъзможна.
5. Г-н Разнообразие
Това е жизнерадостен човек, който обожава вниманието. Той обаче има сериозни притеснения, когато види, че връзката се задълбочава и сам решава да прекрати взаимоотношенията, обяснява психоложката.
6. Г-н Двойственост
Този тип мъже са прикрити и почти никога не се отпускат достатъчно, за да ги опознаем истински. Затова и връзката с тях е много трудна, защото почти никога не можем да разберем какво точно се случва в главата му и постоянно трябва да гадаем.
7. Г-н Перфектен
Този мъж е вашият идеал за половинка. Обикновено химията и разбирателството са изключително големи и двамата го усещат почти от пръв поглед. Самата Тала Скот обяснява, че понякога можем да се разминем с него. Тя например е срещнала г-н Перфектен, но вече е била омъжена и така и не е успяла да развие връзката си с него. Затова и съветът й е, ако го срещнете и почувствате тази свързаност, не се притеснявайте да развиете връзката, докато не е станало късно.
Яна ВОЙНОВАВажно за всяка дама: Ето кои 5 типа жени никой мъж не желае за съпруга. А вие сред тях ли сте?Когато намерим човек, който не само ни харесва, но и му имаме доверие, споделяме подобни възгледи къ…Nov 8 2018vsyakajena.com