Всяка жена има изисквания към мъжа до нея. Ето кои са топ 5 на нещата, от които всички имаме нужда

0
473

Жените са деликатни създания и често се случва мъжете да не могат да ги разберат. Това предизвиква шеговити коментари, както и още по-шеговити отговори, предава „Дарик“. Разбира се, винаги можете да попитате една жена какво иска и да установите, че и тя няма ни най-малка представа, пишат от blitz.bg. Ето 5 неща, които искат жените:
Не всяко „не“ означава „не“
Понякога жените искат да предизвикат мъжа до себе си и тяхното „не“ е по-скоро „да“. Жената прави това, за да привлече мъжкото внимание.
Да се интересувате от нея
Може би няма жена, на която да не и харесва партньорът и да се интересува от нея – от нейните емоции, чувства и настроения.Ето кои са 5-те типа мъже, които не са никак добър избор за половинка в животаВсеки човек има недостатъци, затова трябва да приемеме човека до себе си с неговите, а не да се опит…Oct 1 2018vsyakajena.com

Не се вманиачавайте
Всяка жена обича вниманието и може да бъдете сигурни, че го оценява. Но границата от вниманието до вманиачаването е твърде тънка и лесно се прекрачва. Не следете всяка нейна стъпка и ход, тъй като това е вид контрол, а не внимание и загриженост.
Чувство за хумор
Жените обожават мъжете с чувство за хумор, които могат да ги разсмиват и да ги накарат да се отпуснат след тежък ден. Но не прекалявайте, защото рискувате да се превърнете в шут.
Подкрепа
Ако искате една жена наистина да ви уважава и да държи на вас, то това няма как да се случи, ако не я подкрепяте. Това обаче не означава да се съгласявате с всяко нейно хрумване.Ето кои 5 важни въпроса трябва задължително да си зададете, преди да сложите край на връзката сиПреди да сложите край на връзката си, задайте си тези пет изключително важни въпроса! Ще откриете не…Sep 28 2018vsyakajena.com