Всяка жена допуска тези 4 грешки след раздяла, а те не само, че не помагат, но и ни пречат да продължим напред

0
435

Любовта е прекрасно чувство и изживяване, но за съжаление понякога в живота се случва така, че тя изчезва или е предадена от дадено действие на хората. В тези случаи неминуемо се стига до раздяла. Разделите са тежки периоди, особено, ако връзката е била по-дългосрочна. Всеки човек има различни методи, чрез които се справя с нея, но много от нас допускат грешки, които не само не помагат да се справим с последствията от дадена раздяла, а даже напротив – усложняват процеса на възстановяване. Днес ще ви представим 4 грешки, които всяка от нас е допускала и които задължително оттук нататък трябва да избягваме.
1. Обяснение в любов
След раздялата, често в момент на слабост или самота прибягваме до телефона. Звъним на бившия и му обясняваме как всъщност още го обичаме и че искаме да се съберем отново. Независимо от причината за раздялата, това е огромна грешка, защото това поведение не е провокирано от логична мисъл, а е плод на емоционалност.Андреа в откровена изповед за връзката си с Кубрат Пулев: Той не одобрява снимките ми (ВИДЕО)Една от звездните двойки у нас са поп-фолк фурията Андреа и топ боксьорът Кубрат Пулев – Кобрата. Ко…Nov 10 2018vsyakajena.com

2. Приятелство.
Много хора твърдят, че умеят да остават приятели с бившите си половинки. Това е измамно понятие, защото там, където веднъж е имало интимни чувства, рядко може да се зароди платонична любов. Тя или ще прерасне в интимна, или просто никога чувствата между тези хора не са били особено силни. Освен това поддържането на близък контакт с бившия скоро след раздялата само пречи на съзнанието ви да се възстанови от връзката и да продължите напред.
3. Въвличане на трети хора.
Често в безсилието си въвличаме общите си познати в проблема. Те играят ролята на парламентьори, които да предадат неизказаните неща. Да, обаче ако има нещо, което искате да кажете и то бъде разбрано правилно, трябва да го направите лично. Иначе така или иначе ще останат недоизказани неща и ще има неразбирателства.
4. Необмислени изказвания.
Всяка раздяла води до силни емоции от целия спектър, особено от негативния. А когато сме ядосани на нещо или някого, често не обмисляме добре това, което говорим и после съжаляваме. Освен това ако постоянно се връщаме назад, към минали ситуации, това ни пречи да погледнем напред в бъдещето.
Яна ВОЙНОВАВижте тези 8 причини, поради които връзката с по-възрастен мъж се оказва крайно неподходяща (ЧАСТ II)Голяма част от хората твърдят, че за любовта граници няма. Възрастта, разстоянието, външния вид, нац…Nov 2 2018vsyakajena.com