Всички правим тези 10 грешки, а те съсипват връзката ни. Ето какво трябва да избягваме

0
357

В съвременния свят хората променят начина си на живот драстично, в сравнение с по-възрастните поколения. И това е съвсем нормално, с оглед на всички новости, особено в сферата на технологиите. Днешните деца израстват с таблети, телефони и всякакви електронни устройства, докато по-възрастните са израствали в една недигитална среда и съответно възприемат света по различен начин и са свикнали с различни похвати и прийоми. Днес ще си поговорим за 10 грешки, които всички правим в съвременните взаимоотношения между хората, които обаче съсипват връзките ни и е добре да избягваме.
1. Край без край
Забелязали ли сте, че често в текстовото общуване посредством различни платформи, ние си пишем с приятели и близки, но рядко казваме „чао“? Това се дължи на факта, че разговорът е постоянен процес, заради леснотата, с която го осъществяваме. Проблемът се появява тогава, когато същото поведение се пренесе и във връзката. Няма ясен край на отношенията, а те просто сякаш избледняват. Разговорите стават все по-редки и кратки, докато в един момент напълно изчезнат.Важно за всяка жена: Фаталните грешки, които всички ние допускаме в любовтаЛюбовта е една от сферите в живота, които са строго индивидуални от една страна, но в същото време и…Nov 13 2018vsyakajena.com

2. Криеница
В днешно време много двойки крият взаимоотношенията си. Да, факт е, че нито една двойка не е длъжна да оповестява всяко свое действие пред останалия свят, но някои хора умишлено крият взаимоотношенията си дори и от близките и приятелите си, а това никога не е здравословно за връзката.
3. Недостъпност
В момента има схващане, че когато харесваш някого, е добре да се правиш на недостъпен, за да разпалиш интереса му. Това е опасно поведение по простата причина, че в един момент, човекът отсреща просто ще се откаже и може да се окаже, че сте изпуснали Единствения, заради някакви игри и недомлъвки.
4. Резерва
Следващата от тези 10 грешки е, че много хора поддържат спорадични отношения. Това значи, че те общуват с определен човек само когато им е скучно или нямат по-добри възможности. А това е изключително обидно за въпросната „резерва“.

5. Трохи
В днешно време е разпространено да подхвърляме трохи на човек, за който знаем, че изпитва симпатии към нас. Особено в социалните мрежи. Лайк тук, коментар там, но нищо конкретно и по-съществено. Това е манипулативно и неприятно поведение, защото съзнателно си играем с нечии чувства и определено няма как това взаимодействие да завърши добре.
6. Фалшиво приятелство
Тук не става дума за хората, които са от различни полове и наистина имат чисто платонични чувства един към друг. Тук става въпрос за тези хора, които изпитват чувства към „просто приятел“, но ги крият, за да не съсипят отношенията си. А всъщност това ги прави нещастни.
7. Невъзможност за край
Има хора, които постоянно се събират и разделят. Това е един повтарящ се цикъл, който обаче е опорочен и безсмислен. Освен това е токсичен за хората в тази връзка, защото след като има причина за раздяла, тя няма да изчезне от само себе си, дори и да направите 100 опита да се съберете отново.
Яна ВОЙНОВАВсяка жена допуска тези 4 грешки след раздяла, а те не само, че не помагат, но и ни пречат да продължим напредЛюбовта е прекрасно чувство и изживяване, но за съжаление понякога в живота се случва така, че тя из…Nov 10 2018vsyakajena.com