Всички жени допускат тези 5 фатални грешки в любовта

0
442
жени

Когато човек се влюби, логиката в поведението му често отстъпва пред емоциите и любовта. Животът става прекрасен, а партньорът ни не притежава нито един недостатък в очите ни. Често обаче, особено когато връзката се развие, всеки от партньорите открива определени неща, които не му допадат в половинката му. И това е съвсем нормално. Но тогава идва и периодът, в който много от нас правят грешки. Днес ще си поговорим за 5-те фатални грешки, които повечето жени допускат във връзките си. Според експерта психолог Анна Иотко именно поведението на жената е определящо, защото ако настъпи промяна в него, настъпва промяна и в поведението на мъжа. И така, ето кои грешки открива тя при повечето жени, с които работи.
1. Твърде много поучаване
Разбира се, има неща, за които мъжете са крайно неподготвени в семейния живот и е съвсем в реда на нещата жената да поеме инициативата и да покаже, да го научи. Но не във всяка ситуация и не постоянно. Много дами решават, че те знаят как се прави всичко и има само един-единствен начин нещата да се случват. Това не само дразни мъжа, но и го кара да се чувства безполезен и подрива самочувствието му.Важно за всяка жена: Фаталните грешки, които всички ние допускаме в любовтаЛюбовта е една от сферите в живота, които са строго индивидуални от една страна, но в същото време и…Nov 13 2018vsyakajena.com

2. Твърде много обвинения
Всяка от нас понякога се е ядосвала на мъжа си за определено нещо и съответно го е обвинявала за нещо. Но когато в едно семейство жената постоянно натяква как мъжа не изкарва достатъчно пари например, това е един от най-големите убийци на любовта и хармонията. Обвиненията, особено когато са за дреболии или са постоянни, могат да смачкат всеки човек психически. Много по-добре е да поговорим с мъжа си спокойно, да му кажем, че ни се струва, че нещо не е наред, да му кажем, че ще му помогнем с каквото можем. Това го кара да се чувства подкрепен и част от семейство, а не като домашен любимец, който е направил нещо лошо.
3. Незачитане на мнение
Има жени, които по никакъв начин не позволяват на мъжа си да изрази мнението си или дори да го направи те съзнателно го пренебрегват. Добрата комуникация е в основата на всяка хармонична връзка. Трябва да се научим да се изслушваме и да зачитаме мнението на другия. Разбира се, няма как да сме на едно и също мнение с партньора си по всички въпроси. Но това не значи, че трябва да пренебрегваме неговото мнение, напротив. Трябва да обсъждаме казусите и да намерим решение, което ще устройва и двамата.
4. Не осъзнавате щастието
Тук вината често е у родителите на момичето. Често ние възприемаме определен явления така, както са ни научили в детска възраст. Затова ако родителите ни не са ни показали какво значи да изпитваме щастие, след това лесно можем да се подлъжем във връзката си. Така например партньорът ни може да ни манипулира много по-лесно, защото ще сме по-доверчиви. Затова е важно да се учим от родителите си, от приятелите си, за да можем да разпознаваме здравословните признаци на щастие и привидната радост.
5. Не осъзнавате красотата си
Последната грешка, според експерта Анна Иотко е, че не осъзнаваме красотата си. Една жена трябва да знае стойността си, защото това буди уважение в останалите хора. Ако измерваме собственат си красота само по комплиментите и мнението на партньора си, то ние ставаме много зависими от него. Затова е важно да можем да осъзнаем, че сме красиви и това не се дължи на партньора ни, а на гените ни и на грижите, които полагаме за себе си.
Яна ВОЙНОВАПървата буква от името на жената разкрива любовните й желания (Част 2)Според различни изследователи името на човек влияе на личността му. Да, факт е, че не ние, а родител…Jan 22 2019vsyakajena.com