Всички дами правят тези 5 неща, без дори да подозират, че те не само дразнят, но и отблъскват мъжете

0
347

Понякога в живота ни настъпва момент, когато като че ли въобще не ни върви в любовта. Дори и да ходим по срещи, нещата никога не се развиват в желаната от нас посока. И обикновено в такива моменти започваме да се чудим дали всичко ни е наред, дали някога въобще ще намерим точния човек, дали нещо във външния ни вид куца, дали, дали, дали… Истината е някъде по средата, както обикновено. Оказва се, че има 5 неща, които изключително много дразнят мъжете, до степен, в която те не желаят да имат близки или интимни отношения с дами, които ги проявяват. Днес ще ви представим кои са те и как можем да се променим мъничко, за да нямаме подобен род проблеми.
1. Твърде голяма независимост
Да можеш да се оправяш с всичко сама в днешно време е характеристика на много жени. Важно е обаче, да не го показваме. Поне не и изцяло. Мъжете се плашат от твърде независими дами, защото не се чувстват нужни и полезни. Затова и ги избягват. Особено, когато се виждате с някого за първи път или сте в началото на връзката, позволете му да ви помага. Дори и да можете да пренесете торбите сама, не му го натяквайте. Позволете му да се почувства като част от живота ви.Споделен личен опит: Това са женските проблеми, които мъжете никога няма да успеят да разбератИма много доказателства за това, че мъжкото и женското мислене са напълно различни, дори и да става …Nov 2 2018vsyakajena.com

2. Работохолизъм
Да, да имаш амбиции и успешна кариера е нормално и дори показва на мъжете, че сте умна, стойностна и амбициозна дама. Но не и когато работата е на първо място. Да, тя е важна част от живота, но мъжете не обичат да общуват с дами, чиято основна тема за разговор е работата и натоварения график.
3. Бебе-мания
Темата за бебетата е много деликатна. Обикновено ако заговорите на първа среща за това колко много обичате децата и как нямате търпение да си отгледате такива, това може да уплаши много мъже. Няма лошо да искате деца и партньорът ви трябва да е наясно с това, но може би не точно от първата ви среща.
4. Негативизъм
Мъжете не обичат жени, които постоянно намират нещо негативно във всяка ситуация или които се оплакват от всичко около себе си. Това прави лошо впечатление и се показвате като разглезени и несериозни.
5. Твърде много информация за бившите
Бившите са част от миналото ни, но в никакъв случай не бива да се превръщат в център на настоящето. Ако говорите твърде много за бившия си приятел това е подозрително, защото най-логичното е мъжът срещу вас да си помисли, че все още имате чувства към бившия, например. Избягвайте тази тема на първа среща.
Яна ВОЙНОВАПсихолозите са категорични: Ето кои са женските части от тялото, на които мъжете не могат да устоятГоляма част от жените в днешно време се подлагат на болезнени процедури и операции, за да изглеждат …Nov 2 2018vsyakajena.com