Връзката ви е в коловоз и не усещате тръпката? Ето как да върнете пеперудите в стомаха си

0
441

Дългите отношения са своеобразен тест за издържливостта и креативността на всеки един от партньорите. Опитваш се да угодиш на половинката си, правиш всичко като майка, създаваш идеалния уют в дома си… Усилията, които полагаш, са неимоверни! А какво прави той? От негова страна усещаш някакво безразличие, пишат от jenata.blitz.bg. Или друга ситуация – и двамата сте много щастливи във връзката си, но нещо не стига. Чувстваш се отегчена и не разбираш какво се случва. Отишла ли си е любовта? И какво трябва да направиш? Да спасиш връзката си или да се втурнеш с главата напред към нещо ново, ярко и интересно, разбира се, е само твой избор. Но по-скоро си заслужава да насочиш усилията си и да дадеш втори шанс на връзката си. Да се чувстваш отегчена е напълно нормално, особено ако сте заедно от дълги години и познавате и кътните си зъби, отдавна сте наясно с всичките си ерогенни зони, кой какъв е искал да стане в детството и къде има гъдел… Рутината и липсата на нови емоции притъпяват чувствата. Но това съвсем не означава, че тях вече ги няма. Просто вече те са съвсем различни, повече приличат на тънка привързаност и усещане, че до теб стои много близък човек. И да си с него означава да си си вкъщи. И това е втората причина, заради която си заслужава да спасиш връзката си.Всяка връзка има своите особености, но тези манипулации са много често срещаниМанипулацията може да бъде добре прикрита и едва уловима. Може да станеш нейна жертва, преди да се у…Sep 24 2018vsyakajena.com

В един от блоговете попаднахме на интересна мисъл: „Понякога се събуждам и разбирам, че човекът до мен ужасно ме дразни. И това е нормално. Минава време, успокоявам се и разбирам, че не мога да си представя живота си без него“, пише авторът. Подобни неща се случват с всеки. За това си има милион причини. Например, той отново не е изхвърлил боклука или отдавна не се е сещал да ти подари цветя. А може би точно обратното – нещата при вас са толкова перфектни, че чак са скучни! Решение има. Предлагаме ти няколко варианта, с които ще внесеш нещо ново във връзката си и отново да почувстваш пеперудите, които трептяха в стомаха ти при първите ви срещи. Спонтанност, спонтанност и още веднъж – спонтанност! Случвало ли ти се е в главата ти да се роди безумна идея, но да се страхуваш да я споделиш с партньора си, защото не сте я планували? А след това съжаляваш за пропуснатите възможности? Не се страхувай да бъдеш спонтанна. Говори открито за желанията си. Изживявай всичките си мисли и емоции. Това ще ви накара да погледнете на връзката си по друг начин!

Нещо ново
В своя „Проект „Щастие““ Гретхен Крафт Рубин буквално във всеки абзац пише, че за да си щастлив, трябва да внасяш по нещо ново в живота си. Редовно. А ако правиш това заедно с партньора си, ефектът ще е още по-голям.
Много лично
Измислете си лични традиции. Нещо специално, само за двама ви. За целта си припомни нещата, които най-много обичате да правите заедно. Може би това е разходка с колело в парка? Или закуска някъде навън? Превърни тези неща в традиция! Избери ден, в който ще правите тези неща заедно. Подобни мили и много лични традиции наистина сближават много.
Интимни и близки
Да, интимните отношения са изключително важни! А ако сте заедно от дълго време, дори те се превръщат в своеобразна рутина. Чудиш се какво трябва да направиш? Най-важното е да да бъдеш искрена и да кажеш на партньора си какво искаш. Опитайте заедно нещо ново, захвърлете всички задръжки и експериментирайте смело!
Насаме със себе си
Понякога, за да подобриш връзката си, е нужно да кажеш „стига“. Да си вземеш кратка почивка, да останеш за малко насаме с мислите си. А след това да се върнеш отново, заредена с нови сили. Подари си почивка сред природата. Наслади се на спокойствието с книга в ръка, масажи и други малки глезотийки за душата. Подобна пауза ще ти бъде само от полза. А след седмица, прекарана далеч от любимия, той отново ще ти липсва и ще те накара да забравиш за неизхвърления боклук и пръснатите по пода чорапи!Чудите се дали е време за нова връзка? Ето кои 9 знака показват, че сте готови за нова любовНезависимо дали връзката ви е приключила внезапно или любовта с партньора ви е изчезвала постепенно,…Sep 20 2018vsyakajena.com