Важно за всяка жена: Фаталните грешки, които всички ние допускаме в любовта

0
357

Любовта е една от сферите в живота, които са строго индивидуални от една страна, но в същото време има много неща, които могат да бъдат отнесени към всяка конкретна ситуация, независимо от нейните особености. Ясно е, че всеки, който има опит в любовта е допускал волни или неволни грешки. Понякога те не са фатални, но има ситуации, в които тези грешки съсипват връзката и са необратими. Разбира се, когато направим грешка, най-важното е да съумеем да извлечем поуката от ситуацията, за да не я допускаме отново вбъдеще. И тъй като често грешките в любовта ни оставят в неведение за това, което се е объркало, днес ще си поговорим именно за фаталните грешки, които могат да провалят всяка връзка.
На първо място трябва да поставим точно това, че много хора правят грешки, но не успяват след това да осъзнаят какво да променят, за да не се повтарят те. А когато започнем да повтаряме една и съща грешка постоянно, то няма как да получим различен резултат от провала.Експерти по езика на тялото разкриха скандална тайна: Меган изпитва много по-силна любов към Хари, отколкото той към нея. Вижте защоСватбата на член от кралското семейство с най-обикновено американско момиче, каквато е и историята н…Nov 11 2018vsyakajena.com

Втората от фаталните грешки е липсата на лична отговорност. Често хората отказват да приемат собствената си вина и си намираме всевъзможни оправдания за постъпката и поведението си. Това отричане обаче не само не е полезно за връзката, но и за нас самите. То ни пречи да осъзнаем реалността и да предприемем нужните действия, за да не повтаряме грешките си. В една връзка и двамата души носят отговорност за това, което се случва и не е честно да прехвърляме своята върху другия човек, върху трети лица или други обстоятелства.
Третата грешка е липсата на разговор. Факт е, че несполуките се случват. Важно е обаче да намерим сили да поговорим за объркването открито и спокойно, за да не се натрупа излишно напрежение във взаимоотношенията.
Четвъртата необратима грешка е старанието да сме безгрешни. Няма такива хора, освен това ако не допускаме грешки, няма как да се учим и да се развиваме както в личностен план, така и във връзката си. Важното в случая е да можем да си признаем и да се постараем тези проблеми да не съсипят вече изградените взаимоотношения.
Яна ВОЙНОВАВсеки от нас има лично число, което разкрива съкровени тайни за любовта ни. Разберете кое е вашетоДа намериш сродната си душа за някои хора изглежда като непосилна задача. Всеки от нас е бил в ситуа…Nov 8 2018vsyakajena.com