Важно за всяка дама: Ето кои 5 типа жени никой мъж не желае за съпруга. А вие сред тях ли сте?

0
472

Когато намерим човек, който не само ни харесва, но и му имаме доверие, споделяме подобни възгледи към света, имаме сходни ценности и принципи, това е щастие. Връзката с такъв човек обикновено се развива точно както ни се иска и в даден момент се стига и до брак. Бракът е едно от нещата, които не само сближават хората, но и показват сериозните им намерения. Но преди да се стигне до брака, има някои особености, с които трябва да се съобразим. Например факта, че мъжете имат определени изисквания към жената, за която са склонни да се оженят. И ако жената не отговаря на тях, то сватба няма да има. Днес ще си поговорим за типовете жени, които мъжете никога няма да вземат за свои жени.
1. Винаги недоволната
Никой, независимо от пола си, не обича хора, които постоянно са недоволни от нещо. Тези хора не само са негативни и предават такава енергия на останалите, но и създават усещането, че щастието с тях е невъзможно. Ето защо, мъжете избягват този тип жени.
2. Егоистката
Амбицията е нещо нормално и тя няма нищо общо с егоизма. Но много жени са егоистки, а в същото време оправдават поведението си с амбициите си. Когато не мислиш за другите около себе си въобще, това дава знак на другите, че те не те интересуват. Затова и мъжете ги избягват – те не смятат, че на тези дами може да се има доверие.Нека си признаем, момичета! Всяка от нас прави тези 10 неща, когато никой не я гледаВсяка от нас има моменти, в които е сама. Това са моментите, когато сме абсолютно спокойни и отпусна…Nov 8 2018vsyakajena.com

3. Материалистката
За съжление, все повече жени днес се интересуват предимно от материалните възможности на мъжете. Това не само е дразнещо, но и е обидно, защото излиза така, че жената не търси стойностен партньор, а просто някой, който да покрива разходите й. Затова и повечето мъже странят от този тип жени.
4. Флиртаджийката
Да си игрив не е лошо, но когато си в сериозна връзка, няма такова нещо като безобиден флирт. Това е сигнал за мъжа, че жената до него не е сигурна в избора си и не е надежден дългосрочен партньор.
5. Купонджийката
Разбира се, забавлението е важно за всеки човек, но всяко нещо трябва да има определени граници. Купоните са нещо хубаво, когато са от време на време, с приятели, за да си починем от ежедневието, но няма как мъжът да приеме насериозно жена, която се вълнува само и единствено от това къде, кога и с кого ще излезе на по питие или две.
Яна ВОЙНОВАВсички дами правят тези 5 неща, без дори да подозират, че те не само дразнят, но и отблъскват мъжетеПонякога в живота ни настъпва момент, когато като че ли въобще не ни върви в любовта. Дори и да ходи…Nov 4 2018vsyakajena.com