Важно за всички влюбени дами: Тези 6 неща могат да уплашат и отблъснат и най-смелия мъж

0
321

Когато се влюбим в някого, ние автоматично започваме да се стараем по всякакъв начин да го впечатлим. И обикновено изтъкваме добрите си страни, поддържаме се в перфектен вид през цялото време, скриваме всичките си недостатъци. Оказва се обаче, че колкото и да се стараем, понякога показваме определени свои качества, които не само не са сред най-добрите ни, но могат и да уплашат и отблъснат и най-смелия мъж. Днес ще ви разкрием кои 6 неща могат да съсипят една връзка, особено, ако тя е в своето начало.
1. Прекалено много съобщения
Често, водени от интереса си към човека и от това, че искаме да сме постоянно в контакт, ние прекаляваме със съобщенията. И повечето мъже намират това не само за странно, но и за обсебващо и това ги отблъсква. Да, това не значи да не си пишем въобще, но и в никакъв случай не бива да им пишем нон-стоп.
2. Социалните мрежи
Когато една жена е щастлива, тя има склонност постоянно да го заявява в социалните мрежи. Това обаче кара мъжете да се чувстват наблюдавани под лупа и не им харесва. Затова е по-добре да държим личните си отношения лични.Психолозите са категорични: Тези 4 метода за кавга са сигурен знак за край на връзкатаВръзките между хората са нещо много индивидуално. Често метод, който ще проработи при една двойка, н…Nov 24 2018vsyakajena.com

3. Липса на собствени приятели и интереси
Ако нямате лични интереси и приятели, това не е добър знак за един мъж. Това за него значи, че вие ще сте постоянно с него, а това е задушаващо. Разбира се, трябва да прекарвате време заедно, но не е нормално да не се отделяте от партньора си никога. Затова е здравословно както за връзката, така и за вас, да имате собствени интереси и приятели.
4. Ревност
Ревността е нормално човешко чувство, когато е в рамките на нормалното. Но когато жената започне да ревнува мъжа си и от приятелите му и от интересите му, това не само дразни, но и ще накара мъжа да приключи тези взаимоотношения, защото ограничава свободата му.
5. Злословене
Това никога не прави добро впечатление. Да, когато сме се ядосали на някого е нормално да кажем нещо негативно, но когато злословим за всеки наш познат, това определено е сигнал за мъжа, че не може да ви има доверие и не знае какво точно ще говорите зад гърба му.
6. Прекалено много въпроси
Да проявяваш интерес към другия е съвсем нормално. Но не и да разнищваш всяка дреболия, която той спомене. Прекалено многото въпроси могат да накарат всеки мъж да се зачуди защо толкова се вълнувате от тези подробности и детайли и ще го направят мнителен. Освен това, когато въпросите са прекалени, те създават усещането за интервю, а на никого това не му е приятно.
Яна ВОЙНОВАВсички правим тези 10 грешки, а те съсипват връзката ни. Ето какво трябва да избягвамеВ съвременния свят хората променят начина си на живот драстично, в сравнение с по-възрастните поколе…Nov 23 2018vsyakajena.com