Безценен съвет: Ако жената, която обичаш, притежава тези 5 черти не я пускай да си тръгне

0
345

Момичето на твоите мечти е там някъде… ако знаеш какво точно да търсиш! Когато ходиш по срещи, искаш да знаеш как да спечелиш момичето на мечтите ти. Може би имаш списък с нещата, които търсиш във всяка, която срещнеш, но това може да не е достатъчно, пишат от dama.bg. Да, за много мъже е важно момичето да е красиво, умно и забавно, но има и някои други черти, които да търсиш в тази, с която искаш да прекараш живота си. Ако тя притежава тези 5 черти, не я пускай:
1. Честна е
Честността е важна за здрава и дълготрайна връзка. Без нея няма доверие, а без доверие няма връзка. Ако искаш да разбереш дали тя е искрена, я наблюдавай. Задай си и тези въпроси, когато започнете връзката ви: Отговаря ли директно на въпросите ти или ги избягва? Откровена ли е с приятелите и семейството си? Би ли върнала портфейл, който е намерила на улицата? Честна ли е колко пари получава и харчи? Ако видиш, че не те лъже, нямаш причина да се съмняваш в нея.
2. Не приема всичко лично
Някои жени приемат нещата прекалено лично. Това се случва постоянно и за най-малките неща. Понякога мъжете забравяте, а някои представителки на нежния пол приемат това като знак, че не ги обичате. Това е изтощаващо, защото се създава излишно напрежение. Намери жената, която не приема нещата прекалено лично през цялото време и не я пускай.Жената в женската си енергия: Сама печели пари или разчита на мъжа до себе си?Все по-разпространеното знание за женската енергия и нейните дарове – способност да получаваш, спосо…Aug 10 2018vsyakajena.com

3. Комуникативна е
Комуникацията е много важна част от връзката. Важно е да можеш да споделяш емоциите си, чувствата си и как е минал денят ти. Това заздравява връзката. Не трябва да задържате всичко в себе си, защото това само ще ѝ навреди. Няма нищо лошо в това да разкажеш за проблемите на работата си или да кажеш на половинката си да направи нещо, което е важно за теб. Не е нужно комуникацията да е вербална. Можете да покажете някои неща и с действията си.
4. Независима е
Когато започнеш една връзка, е нормално да искаш да прекарвате повече време заедно. Всичко е вълнуващо и ново. Запомни, че е важно, жената, с която си да има и свой собствен живот. Не позволявайте на връзката да ви погълне и да нямате време за себе си. Всеки има своите хобита и неща, които обича да прави. Ако обича да излиза с приятелки, я остави да се забавлява. Тя е отделна личност и има нужда от време за себе си.
5. Привързана е
Да, сексът е важен, но той не е всичко в една връзка. Интимността може да бъде показана и по друг начин. Тя е в прегръдките, разходките, целувките и невербалната комуникация. За някои жени е трудно да се привържат към половинката си или да покажат интимност, защото имат травма от предишните си връзки. Търсенето на перфектната половинка не е лесно, но не е и невъзможно. Перфектната жена не е само хубавата коса или усмивка, тя има и качества, които са важни, ако искаш здрава и дълготрайна връзка, която да е основана върху комуникация, интимност и доверие.15 неща, които смелата и безстрашна алфа жена прави различно от другите жениВземи това, което искаш, момиче. Един цитат от Лоръл Тачър Улрих гласи: “Жените, които се държат доб…Sep 24 2018vsyakajena.com