Ако сте влюбени и искате той да го знае, задължително му казвайте тези 7 фрази

0
338

Любовта е емоция, която завладява както ума ни, така и тялото ни. Навиците ни се променят, когато сме влюбени, поведението ни става различно, усмивката не слиза от лицето ни. Често обаче смятаме, че чувствата ни са абсолютно ясни за партньора ни и си мислим, че няма нужда да ги засвидетелстваме кой знае колко явно и често с думите си. Да, обаче това всъщност не е така. Всеки човек се нуждае от знак, че прави нещата както трябва, особено когато става дума за връзки. Често когато връзката напредне, хората все по-рядко си показват колко се обичат, просто защото вече са свикнали един с друг и смятат, че всичко е ясно. Но това е най-сигурният път към отдалечаването и радялата. Затова днес ви напомняме за 7 фрази, които е добре да казвате по-често на партньора си, за да му показвате колко значи за вас и че цените връзката си.
1. С теб се чувствам прекрасно
Всеки мъж има вроден инстинкт да защитава половинката си и да я подсигурява във всяко едно отношение. Когато обаче те не получават ясен сигнал, че се справят с тази задача, често мъжете се обезкуражават и спират да полагат толкова усилия, защото не виждат, че те са оценени. Затова е важно да напомняте на партньора си, че той ви кара да се чувствате добре и сте щастливи в неговата компания.Ето кои са фразите, по които лесно можем да познаем, че партньорът ни вече не ни обича. Ще се изненадате, защото може би сте ги чували не веднъжНеведнъж сме разсъждавали над темата, дали е възможно по някакъв начин да разберем, че човекът до на…Nov 25 2018vsyakajena.com

2. Вярвам в теб
Да показваме подкрепата си вербално е много важно. Тези прости думи имат силата да дадат криле на всеки човек. Особено когато са изречени от най-любимия ни човек, значат много. Затова не бива да забравяме да зказваме прокрепата си към половинката си.
3. Ти си специален
Когато честно и открито заявим, че той за нас е прекрасен, това го кара само да ни обича повече. Всеки обича да бъде разграничен от останалите, а мъжете, макар и да не дават вид, се вълнуват много от мнението на жената до себе си.
4. Ти си много привлекателен
Не само ние, жените, се нуждаем от комплименти, напротив. Мъжете също толкова биха се зарадвали, ако им кажем, че изглеждат зашеметяващо. Освен че ще повдигнем самочувствието им, ще им покажем, че дори и след като времето, в което сме заедно да е станало много, все още го намираме за секси.

5. Прегърни ме
Не само, че тази фраза дава възможност на мъжа да бъде в ролята на закрилник, но и показва, че се нуждаем от любимия си. Прегръдката е едно от най-силните усещания, защото засвидетелства уважение, приятелство, доверие и любов в едно.
6. Ще ми помогнеш ли?
Всеки мъж с удоволствие ще помогне на половинката си, не само защото ще я улесни, но и защото това го кара да се чувства самоуверен, че е нужен на дамата до себе си. Така че, дами, молете мъжете си за помощ, поне от време на време.
7. Сбърках
Последната от тези 7 фрази показва, че вие сте наясно, че не сте перфектни. Умението да си признаем грешките е характерно за уравновесените хора и за тези, на които може да се има доверие. Така че е добре да показвате, че сте наясно с грешките си и ще се постараете да ги поправите.
Яна ВОЙНОВААко с партньора си планирате съвместен живот, задължително поговорете на тези 5 темиКогато става дума за съвместен живот повечето двойки подхождат с желание и ентусиазъм, докато не се …Nov 16 2018vsyakajena.com